Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Elég gumival és megszakítással...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elég gumival és megszakítással védekezni?

Figyelt kérdés
Ez így elég biztonságos? Mert hát sokan úgy sem esnek teherbe, hogy csak megszakításos módszerrel védekeznek. Így meg elég lehetetlennek tartom, ha a gumi sem szakad ki és csak az előváladék megy bele.

2015. jún. 1. 17:10
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
71%
#10: hidd el, közel sem ugyanúgy! ;)
2015. jún. 1. 17:43
 12/19 anonim ***** válasza:
#10 jah, hát ő lehet hogy ugyanúgy kielégül, de te viszont biztos nem úgy, mintha végigcsináljátok normálisan!
2015. jún. 1. 17:49
 13/19 anonim ***** válasza:

Egy orvos szavait idézném: Azért akarsz több módot kombinálni, mert egyiket sem ismered rendesen. Tehát javaslom, hogy először járj utána, hogy is működik ez az egész, mert a gumi önmagában tökéletesen elegendő. Sőt, olyan gumit is lehet kapni, ami spermiciddel van kezelve, ha végképp nagyobb biztonságra vágysz.

A gumin nem fog áthatolni a sperma.

Mellette nem fog tudni kiszivárogni, mert a pénisz végétől egész a tövéig kellene eljutnia egy szorosan tapadó gumi mellett.

Kiszakítani nagyon nehéz, szerintem normál használat mellett szinte lehetetlen. Ha mégis sikerülne, azt biztosan észre lehet venni, és akkor ígyis-úgyis abba kell hagyni, meg az addigi előváladék is bejuthatna, hiába van megszakítás a végén. De erre eleve nagyon kicsi az esély.

Lecsúszni akkor tud, ha már lankadt a pénisz, ami miatt érdemes a vége után abbahagyni. De olyankor is úgy kell lehúzni, tehát még ilyen esetben sem kell aggódni, meg azt is lehet érezni, ha le akarna csúszni.

2015. jún. 1. 17:50
 14/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat:)
2015. jún. 1. 17:52
 15/19 anonim ***** válasza:

Kérdező! Több, mint elég, de felesleges. Ha nem bízol a gumiban az érthető, de olyan megoldást kell találnod, ami kevésbé önző. A megszakításos közösülés nem korrekt a pároddal szemben és hosszú távon tönkreteszi a kapcsolatot. Legnyugodtabb akkor lennél, ha fogamzásgátlót szednél és mellette (a nemi betegségek ellen) óvszert használnátok. Minőségében semmivel nem lenne rosszabb a mostani állapotnál, sőt! Ha hormonális fogamzásgátlót nem akarsz használni, akkor vannak különféle más alternatívák, pl fogamzásgátló hüvelykúp (Patentex oval). Ne félj ezektől, hatékonyak és megbízhatóak. Egyébként a megszakítás szerintem a lehető legpocsékabb megoldás, és a legbrutálisabb döntés, amit a felek egymással szemben meghoznak. Az egész együttlétet hazavágja. Persze amíg nem próbálja az ember "rendesen", addig ezt nem hiszi el. Hidd el, ha kipróbálod, eszedbe sem fog jutni a megszakítás gondolata.

22/L

2015. jún. 1. 19:04
 16/19 anonim ***** válasza:
Utolsó nem mindenki szeretne hormonokat tömködni vagy egyenes nem is lehet neki, mert beleavatkotik és felborítja a hormonrendszert. Mindezt csak azért, hogy nyugodtan bele lehessen élvezni és ne kelljen egy nyamvadt gumit felhúzni. Az ilyen kúpok, zselék, Pharmatex meg olyannak jó, akinek nem baj, ha besikeredik a gyerek. Kérdező, ha neked az kényelmes, akkor használjatok gumit, mellé a megszakítás felesleges ebben az esetben.
2015. jún. 1. 21:32
 17/19 anonim ***** válasza:
15-ös vagyok. Egyetlen szóval sem beszéltem le az óvszerről a kérdezőt, sőt a nemi betegségekkel szembeni védelem miatt épphogy javasoltam a gumit. Mindössze azért javasoltam fogamzásgátlót, mert mint nő tudom, mennyivel nyugodtabb az együttlét, mennyivel könnyebben el lehet lazulni. Egyébként ha valaki előírás szerint használja a termékeket akkor nem esik csak úgy teherbe. A kérdező egyébként biztosra akar menni, ez elég egyértelmű. Biztosra pedig nem fog menni csak gumival, ez a helyzet. Lehet, hogy nem hibás, nem csúszik fel stb, de szorong az együttlét alatt, hogy mi van, ha.....és ezért jó az, ha bebiztosítja magát. Mert ha félresikerül az A terv, ott a B és még mindig biztos lehet, hogy nem esett teherbe. Én csupán felvázoltam egy valamivel élvezetesebb megoldást a megszakításnál.
2015. jún. 1. 23:43
 18/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :-) kipróbaltuk a pharmatexet ês gumit is használtunk, nem szakadt ki..szerintem így már tényleh lehetetlen a teherbe esés.
2015. jún. 3. 06:39
 19/19 anonim válasza:
A pharmatex viszont tonkreszi a gumit. Na ez volt a legrosszabb megoldás amit választhattál :D
2017. jún. 17. 23:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!