Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hormonzavarra fogamzasgatlo?
Ossze-vissza jon meg a verzesem, es olyan is elofordul, hogy szexualis egyuttlet utan erosen verzek (persze nem a menstruacio idopontjaban). Egyszer mar szedtem fogamzasgatlot, akkor is felborult a hormonhaztartasom, azert is hagytam abba.
Most minden vizsgalat nelkul (ultrahang, mehszaj seb esetleges fennallasa, vervetel semmi!!!) fogamzasgatlot irt fel az orvos. Hat iszonyuan felek, nem akarom szedni. Az a baj, hogy ahol elek, kulfoldon ez a bevett szokas.legalabbis a doki szerint. Szednem kene fel evig, aztan meglatja, valtozik-e a helyzet vagy nem. Itt nem tudok elmenni magan dokihoz, mert nincs, legalabbis hiaba google-oztam, nem talaltam. Most mit tegyek? Par honap mulva megyek haza, de addig nem akarok minden szex utan verezni es kiborulni. Valakinek hasonlo tapasztalata?
En is igy gondolom! Mar, hogy csak tuneti kezeles, plane, hogy mar volt problemam fogamzasgatlo miatt, plusz anyukamnak volt mar trombozisa, es nekem is vannak viszereim.
Orvost valtani nem tudok, mert o a hazi orvosom, o tudna tovabb kuldeni nogyogyaszhoz, mert csak beutaloval lehet menni.
Abban remenykedem, hatha megoldodik magatol, de ha mehszajseb akkor nem fog:S:((( (mar volt egyszer, igaz akkor nem verzett)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!