Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fogamzásgátló így felír nekem az orvos? (Bővebben lent! )
Sziasztok!
A vér vizsgálat kiderítette hogy, trombózisra hajlamos vagyok. A családban egyedül nagymamám testvérének volt trombózisa. Ebben az esetben valamilyen gyógyszert fel tud majd írni az orvos? Van olyan fogamzásgátló tabletta amit azok is szedhetnek akik trombózisra hajlamosak?
Kizárt dolog!
És ne is erőlködj vele, az egészség fontosabb!
Használj óvszert, a megbízhatósága ugyanott van, ahol a fog. gátlónak, csak tudni kell használni!
Hát ha meg akarod ölni magad…
Első az egészség. De majd ha visszaviszed az orvoshoz az eredményt ő is elmondja majd.
Ó, annyi felelőtlen, nemtörődöm orvos van, hogy jaj!
Nekem felírták annak idején úgy, hogy "elfelejtették" közölni, hogy a véreredményem bizony nem jó. Ez még az Internet széleskörű elérhetősége előtt volt, rákeresni nem tudtam az eredményre, meg nem is kételkedtem.
Később egy véletlen folytán derült ki, amikor egy lelkiismeretes orvoshoz kerültem, aki felhívta a figyelmemet, hogy "ugye tudom, hogy trombózishajlamom van és ezzel nagyon nem kéne szednem a gyógyszert?".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!