Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miteszereket, pattanásokat a fogamzásgátló mennyi idő alatt mulaszt el?
mitesszereket csak azzal tudod eltávolítani, ha bizonyos időközönként alaposan kigőzölöd az arcod és kinyomkodod őket! (illetve vannak még praktikák,pl zselés pakolás,ami kihúzza őket, vagy paradicsom,uborka ki tudja őket szívni, de legjobban a gőzölés és utána kinyomkodás[persze óvatosan] használ!)
pattanás-aknét pedig egyénfüggő, hogy kinek mennyi idő enyhíti! én szedtem fog.gátlót,ami valójában bőrkészítmény volt és csak mellékhatása volt a fog.gátlás és pl nekem 2-3hónap után tette rendbe!
Kedves Utolsó!
Bőrgyógyászok tömkelegénél voltam.
Hasonló gyógyszer a Roaccutan,mint amit te szedhettél. Annak is rendkívül sok mellékhatása van.És szintén magzatkárosító. Naponta kellett volna vérvételre járni.
De mint mondtam,ezt a fogamzásgátlót sem a pattanások miatt szedem. Csak ha már erre kényszerültem,gondolom megkérdezem,ki mit tud mondani.
Miért van ennyire stresszes? Remélem tudod, hogy a stressz hosszabb távon első forrása a daganatos betegségek kialakulásának!
Szóval jobb lenne, ha megtanulnád, hogy hogyan kezeld a stresszes helyzeteket és hogyan ne vedd fel a negatív dolgokat! Csak jó tanács, hogy megőrizd az egészségedet!
Köszönöm mindenkinek a választ! :)
Szoktam gőzölni, és úgy nyomkodni óvatosan.
Nagyon jó hallani,hogy rendbe tudta hozni a bőrödet. :)
Remélem,ez a fogamzásgátló is segíteni fog nekem. Minden jellegű problémámra,amire tudna.
Egyébként mi a neve a fog.gátlónak amit felírtak?
Roacuttan-ról hallottam én is,nekem is pl felírták,de nem mertem szedni a mellékhatások miatt. Pl ezt azt hiszem 3-6hónapnál tovább nem is szabad szedni, illetve van a Sotret nevű szer,azt sem lehet hosszabb távon,csak pár hónapig.
Tudom,hidd el alig stresszelek már. :/
Tudom,hogy a stressz az öl.
Pozitív hozzáállás, kevesebb feszültség stb. Igyekszem. :)
Nekem genetikai is a dolog. :(
Hegekre nem tudtok valamit ajánlani véletlenül?
Olyat,amit miteszer vagy pattanás okozott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!