Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miteszereket, pattanásokat a fogamzásgátló mennyi idő alatt mulaszt el?
nem mindenkinek válik be
nekem pl csak több lett
Én nem hiúságból szedem és még csak nem a biztonságos szex miatt sem.
Sajnos más ok miatt. :/
Kedves Hozzászóló!
Akkor te hogy oldottad meg? Tudtál találni valami más hatékony megoldást?
Hát ez így nagyon jó. :O
Mert eléggé problémás eleve a bőröm...
De nekem a hátam, a vállam, a dekoltázsom is olyan...nemcsak az arcom.
Inkább miteszer, de pattanás is előfordul. És nem akar elmúlni...évek óta.
A bőrgyógyászaton már sokszor megfordultam. És mint mondtam,nem szerettem volna fogamzásgátlót szedni. Már a Roaccutan - gondolom ismeritek - következett volna. Hagytam...mert a mellékhatásai hát, rémisztőek.
Most méf kényszerülök fogamzásgátlót szedni...
Az egyik osztálytársamnak pedig teljesen elmúlak a pattanásai a fogamzásgátlótól.
Nem értem. :/
A fogamzásgátló mindenkinél másképpen hat. Van, aki hízik tőle, van akinek elmegy a szexuális vágya, van akinek elmulasztja a pattanásait. Van akinek semmilyen mellékhatása nem jelentkezik. (nekem se pl.)
A pattanásnak nemcsak hormonális okai lehetnek:
1. miket eszel (pl. édesség és egészségtelen kaják mennyisége)
2. mennyi vizet iszol egy nap
Szóval, ha ezeket megfigyeled saját magadon, akkor lehet, hogy rájössz a problémádra, hogy miért vagy pattanásos.
1. Nagyon egészségesen táplálkozom.
Alkoholt nem iszom, húsok közül csak csirke. Édesség,kávé,csokoládé nem.
Tejtermék alig.
2. Sok vizet iszom naponta. És a cukros löttyöket utálom.
Nekem a sok stressz okozhatja.
Én bőrgyógyásznál voltam,felírt egy erős gyógyszert,és engem 3 hónap alatt a közepesen vészes kategóriából,teljesen rendbe hozott. Egy db pattanásom,se mitesszerem nincs.
Nőknek nem ajánlják a gyógyszert,mert magzatkárosító hatás stb.
Nekem is előtte és szedés közben is vérvételre kellett mennem,de minden rendben volt,semmi mellékhatása nem volt,csak száraz volt a kezem,talpam és az ajkam.
Ennyi.
Inerta a neve olvass utána ha érdekel.
Ha javasolhatom mindenképp látogass meg egy bőrgyógyászt. (Lehetőleg magánrendelésen,ha megteheted,mert akkor jobban fog veled foglalkozni.)
18F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!