Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm még gumiban sem engedi, hogy elmenjek benne, annyira retteg, hogy bármiféle hormont be kell vennie. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Az esemény utánitól retteg annyira. Meg mindig gyógyszertől is. Ez valami fóbia? Hogyan segíthetnék ezen? Már kicsit idegesítő, hogy őt még a C vitamin tabletta is kinyírja (már bocs de tényleg az)2015. máj. 28. 19:16
1/9 To7ka válasza:
Beszélgess vele többet, kérd meg, hogy beszéljen egy szakemberrel a félelmeiről (akár pszichiáter/lógus, akár nőgyógyász). Tudjon meg többet a témáról, tanuljatok a hormontartalmú fogamzásgátlókról együtt, elsősorban az ismeretlentől félünk..:) Ha nem segít semmi, válts barátnőt.. Ez tényleg elég beteged.
2/9 anonim válasza:
Aha... Semmi gond beleélveznék akkor a szájába.
3/9 anonim válasza:
nem véletlen, okozhat viszért például :D
4/9 anonim válasza:
Várd meg mire elhagyhatjátok a gumit.Persze kicsit beteges hogy semmi gyógyszer de egyrészt igaza van.Az is csak egyfajta méreg.Nemhiába van ráírva mellékhatás.Beszélgess vele a problémáról.De csak finoman.Találtok megoldást
5/9 anonim válasza:
Hát ez ismerős régen én is így voltam vele, de amúgy a gumi pont hogy azért van, hogy ne kelljen eseményutáni. Elég megbízható. Régebben kb. én is rettegtem, meg öt percenként nézegettem hogy elszakadt-e ami teljesen tönkretette az együttléteket. Azóta tabit szedek de néha használtunk gumit is ha antibiotikumot szedtem ami gyengíti a tabi hatását. Így már nem féltem, és akármilyen vadul csináltuk egyszer se szakadt el pedig csak olcsó lidliset használtunk. :D Szóval nyugi, biztonságos, meg amúgy is azért annyira nem egyszerű teherbe esni, nem kell mindig ezen idegeskedni.
6/9 anonim válasza:
sosem tudhatod mi a biztonsagos. nalam pl eletem elso alkalmaval el is szakadt eleg szepen a gumi.. gondolj bele, egy eppen ex szuz lanynal elszakad. az eletem leporgott elottem. egyebkent a baratnodnek valamilyen szinten igaza van, en sem szedem be azt amirol ugy velem felesleges, a tablettaval kapcsolatban is felek, viszont bizom benne. de nem is szedek fajdalomcsillapiton kivul be mast miota szedem a tabit. lehet engem is fobiasnak mondani, lehet en is kicsit beteges vagyok, de ez eddig meg nem artott a kapcoslatomnak. beszelgessetek, ez a legfontosabb
7/9 anonim válasza:
A baj az ha ennyire retteg akkor 1000% hogy a szexet sem élvezi.
Esetleg nincs nyelved?
8/9 anonim válasza:
Menj el a szájába,arcába,hidd el az is jó érzés :)
9/9 anonim válasza:
Az utolsó pillanatban ráköpsz a segglyukára, gyorsan kirántod a brét.. Be a lyukon és bumm!!
Probléma megoldva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!