Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Késik a menstruációm 4 napja. Elmenjek dokihoz vagy teszt?
TESZT, de ne most rögtön, hanem ha eltelik 2 hét az aktustól számítva!
A doki még nem látna sok mindent.
3-as!
10 nap.... már ha megjött volna, de késik!
Peteérés pedig 2 héttel a menstruáció előtt van.
Nem lehet kijelenteni, hogy akkor már nem volt termékeny.
4 nap még nem vészes.
Az aktustól számított 2 hét múlva csinálj egy tesztet. Onnantól számítva mutat eredményt.:)
Egyébként szeretnétek babát? /Ezt csak úgy mellékesen megkérdezem csak azért is mert, hogy benne vagy a korban :)/
Kedves utolsó válaszoló!
A párom és én is főiskolán tanulunk még. Úgy gondoltuk, ha elvégeztük, akkor kezdünk bele a házasságba, családalapításba. Én édesanyámmal lakok, ő koleszos, mert vidéken tanul, csak hétvégén van itthon, így elég érdekesen alakulna... Megmondom őszintén, csak most gondoltam bele igazán, mi lenne, ha babát várnék. Megölni nem ölném meg, de az sem jó, hogy nem tudnék neki egyenlőre megfelelő anyagi háttért és családot biztosítani, így, hogy tanulunk, és a párom csak hétvégén van itthon. Így csak reménykedem, hogy pár év múlva jön csak a pocaklakó! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!