Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Fogamzásgátlót, de hány éves...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fogamzásgátlót, de hány éves kortol?

Figyelt kérdés

Tabit szeretnék szedni mert nem rendszeres a menszim:S

És a barátom nem is birja a gumit:S

2010. febr. 26. 15:16
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy? Mert azt kihagytad. Jobb minél később kezdeni, mert nem egészséges. Én 17 évesen kezdtem, de muszájból, mert elég gázos volta menstruációs ciklusom. Ha normális lett volna, nem kezdem el szedni, csak 20 évesen, mert akkor veszítettem el a szüzességem, akkor volt tartós kapcsolatom.Én 20-25 alatt nem ajánlanám, csak ha muszáj. És persze nőgyógyászhoz kell menni előtte.
2010. febr. 26. 15:18
 2/12 anonim ***** válasza:

ha már van havid, akkor már szedhetsz de 16 alatt nem nagyon ajálják.

de van erre való hüvelykúp is ... bár attol nem lesz beálva a havid,.....

menny dokit kérdezd meg

2010. febr. 26. 15:23
 3/12 anonim ***** válasza:
Szia! Ha még olyan fiatal vagy, akkor nem is akkora gond, hogy nem rendszeres még a havi vérzésed. Nekem 9 éve van menstruációm és a mai napig előfordul, hogy nem jön meg időben, vagy korábban jön. 16 éves kor alatt pedig főleg nem ajánlott a hormonális fogamzásgátlás, én ameddig egy szervezet fejlődésben van nem írnám fel ezeket a szereket. Persze más lenne a helyzet, ha olyan bajod lenne, hogy 2-3 hétig folyamatosan vérzel, mert akkor tényleg be kell avatkozni, de ha csak napokat csúszkál akkor nincsen semmi gond.
2010. febr. 26. 15:29
 4/12 anonim ***** válasza:
Én úgy tudom, hogy 16 év alatt nem írják fel, 16-18 évig pedig szülői beleegyezés kell. Én sem javaslom tizenéves korban, inkább csak olyan 25 éves kor körül, bár nekem nincs rá szükségem, úgyhogy saját tapasztalatokat nem tudok mondani, de egyik ismerősöm nagyon durván meghízott tőle, meg hallottam még egyéb rémtörténeteket is.
2010. febr. 26. 15:30
 5/12 anonim ***** válasza:
hamár vagy 16 nyugodtan irass fel tabit.
2010. febr. 26. 15:36
 6/12 A kérdező kommentje:
most leszek 15 éves:S:S
2010. febr. 26. 15:40
 7/12 anonim ***** válasza:
És mi a gond a vérzéseddel? Ha most leszel 15 akkor csak nagyon indokolt egészségügyi probléma miatt szedj csak tablettát. Ez kinyírja a májadat és ilyen fiatal korban, még ki sincs fejlődve rendesen a szervezeted (a menstruációd rendszertelensége is ezt bizonyítja) és máris blokkolnád a peteérést? :( Ne csináld. Ha elmondod mi a gond a vérzéseddel akkor meg tudom mondani szükséges-e orvos és gyógyszeres kezelés, de ha nemi életet élsz akkor mindenképp évente egyszer ajánlott a nőgyógyászati vizsgálat, neki elmondhatod a panaszaidat. Ja és pontosan mióta menstruálsz?
2010. febr. 26. 15:55
 8/12 anonim ***** válasza:
még van időd hogy beálljon :D
2010. febr. 26. 16:12
 9/12 anonim ***** válasza:

ha 15 éves vagy necsodálkozz ha nem rendszeres a vérzésed, ilyenkor még nemis szokott az lenni

amúgy te 14 évesen szexelsz? :O

2010. febr. 26. 16:19
 10/12 A kérdező kommentje:
Nekem 2008 junius 15-én jött meg elöször.De az a baj hogy össze vissza jön meg és ha kimarad és meg kéne lennie nagyon fáj a hasam görcsöl meg minden,és a mellem is nagyon fáj:S Amúgy igen szexelek:)
2010. febr. 26. 18:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!