Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Fogamzásgátlót szedek 2013....

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fogamzásgátlót szedek 2013. augusztus óta. Sosem volt olyan, hogy nem jött meg, ma viszont így jártam. Nem szedtem antibiotikumot. Szerintetek?

Figyelt kérdés
2015. máj. 25. 12:34
 1/4 anonim ***** válasza:
és még hány nap van vissza a szünetmentes napokból? mert tudod a 7 szünetmentes nap bármelyikén megjöhet,és nem gond, az sem,ha épp a 6. vagy a 7.nap jön meg.
2015. máj. 25. 13:06
 2/4 A kérdező kommentje:
Csütörtökön szedtem be az utolsó gyógyszert, hétfőn szokott megjönni és pénteken szedem be az elsőt.
2015. máj. 25. 13:31
 3/4 anonim ***** válasza:

Hétfőn szokott megjönni. Ma még hétfő van, tehát még simán megjöhet.

Sőt, akár holnap vagy holnapután is, azzal sincs semmi gond.

Én is évekig szedtem fog. gátlót és volt 2-3 alkalommal olyan, hogy nem a szokott napon, hanem 2-3 nappal később jött meg és semmi különösebb oka nem volt.

2015. máj. 25. 16:09
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszi mindent, már minden okés :)
2015. máj. 25. 16:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!