Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet a menstruaciot beallitani?
Hát márpedig ez nőgyógyász téma. Ha nem vagy terhes, akkor szerintem fogamzásgátlót kapsz. És nincs ilyen tea.
Egy orvostanhallgató
Tea...? Mi van???
Lányom, nőgyógyász. Miért félsz tőlük? (Költői kérdés, tudom, hogy a többség bunkó nemtörődöm paraszt.) De ők jobban tudják és fel tudnak írni gyógyszert, ha kell. Tizenhat évesen, ha a normál időszakban (11-2-3 évesen) jött meg, és még most sem állt be, talán ideje lenned konzultálni egy dokival.
Hát, laptop, csavarhúzó, nyomatékkulcs, multiméter, lézeres távolságmérő...
VAGY INKÁBB NŐGYÓGYÁSZ! Ezzel én a helyedben annyira nem viccelnék, mert bár ilyen fiatal korban megesik, hogy ingadoznak a dátumok, de nem hónapokat. Mindenképp menj el orvoshoz, ha úgy érzed, hogy nincs rendben a dolog, mert ha itt kérdezősködsz, vagy a google-n nézel utána, úgy is az fog kijönni, hogy tulajdonképp agydaganatod van és még 10 van hátra. Hogy 10 mi? Hát 10...9...8
Szóval érted a lényeget.
Vezérlőpult -> Beállítások -> Menstruáció.
Itt nyomj egy resetet.
Menj orvoshoz, nem halsz bele.
16 évesen pont az összevissza ciklusom miatt kezdtem fogamzásgátlót szedni. Szűz voltam amikor felírta, vérvétel és ultrahang kellett hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!