Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a neve annak a fogamzásgátlási módszernek, amikor az orvos helyez fel valami hormontartalmú eszközt és ez fél évig védelmet nyújt?
Figyelt kérdés
Vagy van egyáltalán ilyen? (nem a spirálra godolok...)2010. febr. 24. 19:22
1/10 anonim válasza:
ÉK-nek hivják kiékeli a csajt--> fél évig ki se jön és addig se te férsz be: //
3/10 anonim válasza:
Szia! Én az implantátumra gondolok. Tudtommal Magyarországon erre nincs még lehetőség, de lehet, hogy én vagyok lemaradva. Ha nem az implantátum az, akkor elnézést, de nem tudom mire gondolsz.
4/10 anonim válasza:
Van több is ,az egyik a Mirena . De nem félévig , hanem 3-4 évig ad védelmet. Az első 6 hónap beállási időszak, elfordulhat vérezgetés, de utána megszűnik. Egy hónap után már teljesen véd. ( A fertőző betegségek ellen sajna nem, arra ott az óvszer)
5/10 anonim válasza:
Igaz, nem fél évre nyújt védelmet, de talán ez felel meg legjobban a leírásodnak.
6/10 A kérdező kommentje:
Szerintem a hüvelygyűrű az, amire gondoltam, csak azt hittem, van valami sepciális neve... :) Ezt az orvos írja fel igaz? És mennyibe kerül?
Egyébként köszönöm a válaszokat
2010. febr. 24. 20:00
7/10 anonim válasza:
Az utolsó vagyok.
Személyes tapasztalatom nincs, de neten biztos találsz infót. Az biztos, h vényköteles.
pl:
8/10 anonim válasza:
Mirena hormonspirál a neve. A spirállal ellentétben nem abortatív eszköz, mivel nem engedi megtermékenyülni a petesejtet. Nagyon kicsi a hormon tartalma, és ha felhelyezik öt évig nem kell hozzá nyúlni. Előnye még, hogy a menstruáció minimálisra csökken, vagy teljesen elmarad. Én ezt fogom használni, ha megszületett a második babánk. Az orvosom nagyon dicsérte.
9/10 anonim válasza:
Bocsi kihagytam, a Mirena ára 75.000 Ft felhelyezéssel együtt.
10/10 anonim válasza:
A hüvelygyűrűt te teszed fel magadnak és 21 napig van bent,ezután 7 nap szünet,majd felhelyezed az újat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!