Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért késik a barátnőmnek? Lehet hogy terhes?
Figyelt kérdés
kur*ára nem jönne jól 1 baba,nagyon nagyon fiatalok vagyunk még!éshát a barátnőmnek 4napja késik!általában gumival csináljuk az esetek 98%-ban,de néha van ugy hogy csak egy kicsit gumi nélkl akor sem élvezek belé és későb felhuzom a gumit,nemrég is volt egy ilyen és ez a 4. nap hogy nemjön meg neki!!azzal nyugtatom magam hogy tudom hogy a suli miat sokat stresszel de azért félek:S2010. febr. 24. 16:58
21/25 anonim válasza:
Szia! Nyugi! Én nem hiszem, hogy terhes. Valószínű a stressz miatt késik. Írtad, hogy fiatalok vagytok, na most szerintem még a menstruációja sem feltétlen állt be teljesen pontosan. Egy tesztet viszont mindenképp megér, nagy megnyugvás lesz és meglátod megjön neki a negatív teszt után maximum 1-2 nappal. Barátnőmnek a stressztől 2 hetet késett a vérzése, pedig ő nem 16 éves volt, hanem huszonéves, meglátta a negatív tesztet, 2 óra múlva megjött neki :) Szóval mindenképp ajánlott. Gyakorlatilag már bárhol lehet tesztet kapni, tesco (nagy előnye, hogy mindig nyitva van), gyógyszertár, DM, Rossmann stb. Szóval te is és a barátnőd is meg fog nyugodni, ha meglátja a tesztet. Az eredménytől hiába féltek, a félelem nem változtatja meg. Ettől függetlenül sokkal nagyobb esély van arra, hogy nem terhes, mint hogy terhes.
22/25 anonim válasza:
Fosol tőle? Elhiszem. De ismertem egy lányt (osztálytársam volt), aki 15 évesen azért szült gyereket, mert félt elmondani az anyjának, h terhes. Mire észbe kapott, nem lehetett elvetetni. Amúgy szerintem elég kicsi az esély a terhességre, de inkább teszt. Legalább megnyugodtok.
23/25 anonim válasza:
fosol az eredménytől? akkor igaz..ha nem tudjátok elmúlik ugye?..anyám...száni...akkor ne dugjatok ha nemtudtok rendesen...de komolyan...nem vagy elég nagyfiú hogy tudd idegen emberek véleménye nélkül hogy mit kell ilyenkor tenni? épp ez a baj..mert NEM TUDOD sztem lapozgasd a bioszkönyved
24/25 A kérdező kommentje:
nem mondtam h elmúlik ha nem tudom, mi a száni?:D ez a szánalmas akart lenni?:D:Dam jo én lapozom te meg d*gd fel magadnak ha ilyen okos vagy!bas*akodni máshol is lehet épp elég ideges vagyok ne irj ha oltani akarsz
2010. febr. 24. 19:47
25/25 anonim válasza:
akkor gyerünk elég nagy fiú vagy..oldd meg a problémád...hiszem nagy király vagy...akkor ne itt kérdezgess go bolt-> teszt-> csajod pis*ltasd rá->kiderül mi van..ehhez nem kell IQ csak általános tudás..vagy kérdezd meg anyukádat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!