Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pesszáriumról kérdeznék valamit?
Szia!
Én használtam, kb. négy évig, szerencsére minden gond nélkül.
Nőgyógyászom szerencsére nyitott volt, pedig viszonylag fiatal. (úgy 30as) Mondta, hogy neki nincs saját tapasztalata, de utánanéz külföldi (orvosi) fórumokon. Ezek után javasolta. Méretet nem nézett hozzá, azt mondta, hogy nem szült nőknél ua. a méret kell. (mondjuk erről volt ahol mást olvastam)
Felhelyezéstől először meg voltam ijedve, de miután sikerült megtalálni a helyét, rájöttem, hogy igazából tényleg szinte el sem lehet rontani. A lényeg, hogy szépen eltakarja a méhszájat, ne tudj alányúlni.
Én megvártam a 6 órát, sőt inkább 8at...ugye esti együtt elalvás összebújva...
Nekem kényelmes megoldás volt. Annyi negatívum volt benne, hogy nem szerettük a spermicideket...(íz, szag) És hogy az itthoni negatív megítélés miatt egy kicsit félve álltam hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!