Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Estetek már teherbe úgy, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Estetek már teherbe úgy, hogy volt egy 3 hónapos gyereketek?

Figyelt kérdés
3 hónapja szültem,szoptatok,de már januárban megjött a menstruációm!Egyszer nem vigyáztunk a párommal,de utána még megjött!De most olyan tüneteim vannak,mint amikor terhes voltam!Járt már valaki így?
2010. febr. 24. 11:45
 1/8 anonim ***** válasza:
ha megjött a menzeszed akkor egyértelmű hogy teherbe eshettél. csak azt nem tudom hogy miért nem vigyáztatok miután már megjött a vérzésed...
2010. febr. 24. 11:48
 2/8 A kérdező kommentje:
De azután jött meg,miután nem vigyáztunk!És akkor jött meg először.
2010. febr. 24. 11:53
 3/8 anonim válasza:
Nekem is volt hasonló esetem, de nem terhesség lett a vége, hanem csak rendelenessé vált a ciklus. Amikor abba hagytam a szoptatást csak utána rendeződött.
2010. febr. 24. 11:57
 4/8 anonim ***** válasza:
39%

Nem, én még nem.

29/F

2010. febr. 24. 12:08
 5/8 anonim ***** válasza:
Rendszeresen. Felénk ez amolyan családi tradíció
2010. febr. 25. 01:30
 6/8 anonim ***** válasza:
Környékünkön előfordult kb. 30 évvel ezelőtt, a két testvér között még egy év sincs, véletlen volt az is...
2010. febr. 26. 14:34
 7/8 anonim ***** válasza:

Anya így járt.. születésem után elkezdett szedni fogamzásgátlót, 3 szem hiányzott, nem védekeztek és teherbe esett. 3 hónapos voltam..az öcsém és énköztem 1év 2hét van csak..

szóval előfordulhat!

2010. febr. 26. 16:47
 8/8 anonim ***** válasza:

az első levél gyógyszerből*

ez kimaradt.:)

2010. febr. 26. 16:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!