Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Igy akkor elobb fog megjonni...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Igy akkor elobb fog megjonni a menstruacio?

Figyelt kérdés
Olyan kerdesem lenne hogy gyogyszerszedes kozben hasmenes miatt potolnom kellett egy szemet egy még meg nem kezdett levelbol.(nogyogyasz tanacsara) Igy amikor ahhoz a levelhez erek amibol egyet potoltam,21 szem helyett 20at fogok beszedni,de azt nem szeretnem csinalni hogy ezentul mindig egy masik levelbol veszek be egyet mert tuti belekavarodok.Tehat az lehetseges hogy 20 szemet veszek be,megtartom a 7 napos szunetet es akkor elobb fog megjonni?Es persze kiegeszito vedekezest alkalmazunk! 2,5 eve szedem a gyogyszert amugy.
2015. máj. 9. 22:07
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Azért kellett bevenned plusz egy szemet, hogy ne legyen kihagyás. Most ugyanúgy kihagynád, csak máskor nem veszed be. Nem tudom, mennyi a szavatossági ideje, de akár megtarthatod ilyen tartalék levélnek is, amit csak ilyen esetekben használsz, a következő pedig egy teljes levél lesz.
2015. máj. 9. 22:21
 2/11 anonim ***** válasza:
Előző vagyok: mondjuk nem tudom biztosan, a nőgyógyásztól kellett volna megkérdezned, hogy legyen.
2015. máj. 9. 22:23
 3/11 A kérdező kommentje:
Koszi a valaszt! Igen tudom,csak ezt elfelejtettem megkerdezni:/
2015. máj. 9. 22:28
 4/11 anonim ***** válasza:
Laikusként azt mondanám, hogy nem szabadna kihagynod egyet sem, elvégre pótolni is emiatt kellett. Viszont lehet, hogy tényleg csak annyi történik, amit te is mondasz. Egyébként utána olvasgattam, a hasmenésnél azt írták, hogy kb. 2 hétig javasolt kiegészítő védekezés. Tehát szerintem ha nem veszed be az utolsó szemet egy másik levélről, két hét alatt akkor is kialakul ismét a védettség. Biztosra azért nem mondanám, hogy ez így jó. A betegtájékoztatóban nem írják, mi a teendő, ha kihagysz egy szemet?
2015. máj. 9. 22:50
 5/11 A kérdező kommentje:
De de utanaolvastam hogy mivan ha kihagyok egy szemet.Ez ugye a 3.heten lenne tehat vagy szunet nelkul elkezdek egy uj levelet szedni vagy pedig kieg vedekez javasolt.De mivel az sem tesz jot ha szunet nelkul szedek 2 levelet ezert gondoltam erre hogy azt az 1 szemet nem potolom,elobb kezdem igy a 7 napos szunetet es utana kieg vedekezes 1 honapig.
2015. máj. 9. 23:19
 6/11 anonim ***** válasza:
Aha, na így logikusnak tűnik. Mert ugya ha szünet nélkül szeded végig, akkor megmaradna a védettség, ha viszont kihagysz, szükség van kiegészítőre amíg ismét kialakul. Az úgy biztosan működni fog szerintem, ha téged nem zavar közben a gumi. Persze ha vállalod, hogy szünet nélkül kezded a következőt, szerintem egyszer az se akkora baj.
2015. máj. 9. 23:24
 7/11 A kérdező kommentje:
Meg sosem szedtem igazabol 2 levelet egybe es ugy gondolom hogy ilyen esetben inkabb nem terhelem a szervezetem ha nem muszaj.Ugyhogy marad a kieg vedekezes,nem fogok belehalni:) Es koszonom a valaszt!:)
2015. máj. 9. 23:34
 8/11 anonim ***** válasza:
Ja, egyébként ha ígyis-úgyis kiegészítő védekezés a vége, akkor szerintem nem érdemes a tabletta pótlásával megkavarni, egyszerűen onnantól gumival csináld. Meg n tudom mikor szoktad bevenni, de több helyen írják, hogy főleg az ilyen esetek miatt este érdemes, mert akkor van ideje felszívódni, este ritkábban van hasmenésed mint napközben. Mondjuk addig valószínűleg lesz alkalmad a nőgyógyászoddal is beszélni erről, hogy legközelebb hogyan csináld.
2015. máj. 9. 23:37
 9/11 A kérdező kommentje:
Enis igy gondolom.Este szoktam enis 9kor:)
2015. máj. 9. 23:47
 10/11 anonim ***** válasza:
Akkor kívánom a legjobbakat :) Azért ha arra jársz, a nőgyógyásszal is beszélj erről.
2015. máj. 9. 23:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!