Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kicsúszott a spirálom, de csak holnap veszik ki. Tapasztalatok?
Figyelt kérdés
1 hónapig volt fent, szinte végig vérezgettem. ma zuhanyzásnál vettem észre hogy totál kicsúszott, elég félelmetes...bementem a nőgyógyászati ügyeletre, ahol éppen műtöttek, szóval hazaküldtek, hogy menjek vissza holnap reggel. de így nem tudok aludni se! nem érzek fájdalmat egyébként. ha azért véreztem végig, mert rosszul volt felrakva, akkor a terhesség is esélyes? bár nem sokat voltunk együtt pont vérezgetés miatt. ilyenkor nem érvényes a garancia? mirenáról van szó.2015. máj. 8. 21:41
11/16 anonim válasza:
2-es vagyok:tudom hogy normális ,ha nincs vérzésem,de a görcsök megvannak...frankó dokik vannak nálatok...sajnállak...
12/16 A kérdező kommentje:
és a görcs az vajon normális? nem nézeted meg?
2015. máj. 8. 21:55
13/16 anonim válasza:
olyan görcs,ami menstruáció előtt van,mintha megjönne...de semmi...mivel egy rakás pénzt már otthagytam a dokinál magánrendelésen,így az sztk ba jelentkeztem be,2 hét múlva kaptam időpontot (hurrááá)...:-(((itt most másik doki lesz,kíváncsi vagyok az ő véleményére is.Barátnőmnek ugyanilyent rakott fel,neki meg 22 napra megjött...szóval nem értem..írd majd meg hogy alakult a dolog..
14/16 anonim válasza:
Kérdező menj el másik orvoshoz!
16/16 A kérdező kommentje:
ma reggel levették. most erősen vérzek, szóval kilökhette a mensi is, vagy alapból nem volt jól felrakva.
2015. máj. 9. 12:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!