Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
11/17 anonim válasza:
(Előző vagyok.)
Lefelejtettem: természetesen óvszert használjatok akkor is, ha figyelitek az ovuláció idejét.
24/L
2010. febr. 23. 17:45
Az utolsónak: sajnos az általad ajánlott módszer magyon rizikós, mert létezik spontán tüszörepedés is, és akkor úgyanannyi esélye van a tehetbeesésnek, mint a normál esetben. Ilyen tényleg létezik, nekem három gyerekem is igy fogant - más kérdés, hogy akkoriban akartunk volna gyereket, csak a párom munkája miatt csak két-három hetente lehettünk együtt, így pontosan tudom, hogy mikor történt.
2010. febr. 23. 20:23
13/17 A kérdező kommentje:
17:45 köszi a hasznos dolgokat:)
14/17 A kérdező kommentje:
Am azoknak akik jól lehurrogtak: sztem inkább becsülni kéne azokat a lányokat, meg FIÚKAT !! akik így gondolkodnak! Inkább jobb többféle módon védekezni, minthogy nem megfelelő időben szülessen egy kisbaba, akit még nem tudnának ellátni rendesen! Az abortusz meg gyilkosság, megbocsáthatatlan! Aki tud szexelni , főleg ha védekezés nélkül, akkor vállaja a felelősséget is!!
15/17 anonim válasza:
17:45-ös vagyok.
Ha 20:23 szerint rizikós amit írtam, akkor nem voltam világos. Úgy értettem, h mindig! használjatok óvszert, és akkor ne szeretkezzetek, mikor nagy esély van a megtermékenyülésre.
És tényleg örülni kell az ilyen hozzáállásnak, mint a tiétek, inkább menjen túl biztosra az ember, mint hogy történjen valami, amit szeretett volna elkerülni, mert még nem ideálisak a feltételek hozzá. Nem is szólva arról, h ha "véletlenül" esik teherbe az ember, mire rájön, h várandós, már 2 hónapos minimum a baba, és ezalatt rengeteg káros hatás érheti szegénykét, azután meg ha valami baja lesz, nem fogod tudni nem magadat hibáztatni... szóval ilyen veszélyei is vannak a dolgoknak.
2010. febr. 24. 15:26
ez már a másik véglet, az a gond. sztem nem kellene abbahagyni a tabit.
2010. febr. 25. 09:25
a negyedik vagyok (már megint). A fogamzásgátlóra is lenne egy tippem! Tudom én is, h sok negatív dolgot lehet hallani róla, de még mindig az a legbiztonságosabb! Nekem van egy módszerem, amivel lehet csökkenteni a veszélyeket! Én 6 éve tabizom, de minden 1,5-2 évben tartok benne szünetet, így annyira nem tud eltelni vele a szervezetem, és újra beindítom a normális folyamatokat! Ez annyiból áll, h megjön a megvonásos vérzésem, és 7 nap után nem kezdem el szedni a tabit. Megvárom, amíg magától megjön a rendes menstruációm!(ilyenkor tovább tarthat, és erősebb lehet a vérzés!) Ez lehet 2 hónap is, mivel időre van szüksége a szervezetnek, h újra induljon! Mikor megjön magától, akkor az első napon újra elkezdem a gyógyszert, és megint szedem rendesen 1,5-2 évig. Természetesen amíg nem szedem a gyógyszert, addig gumival kell védekezni! Nekem nagyon bevállt! A nődoki szerint is minden rendben van nálam, szóval megéri kipróbálni sztem!
2010. febr. 26. 12:00
Kapcsolódó kérdések: