Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Mennyire biztonságos?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire biztonságos?

Figyelt kérdés
Lassan egy éve élek nemi életet a barátommal. Elsők voltunk egymásnak:) Eddig szedtem fogamzásgátlót+gumival is védekeztünk. Most abbahagytam , mert nagyon sok rossz dolgot olvastam a fog.gátlóról. A barátom is kérte hogy inkább ne szedjem. Innentől kezdve spermicides gumival+ nem megy el benne - fogunk védekezni, és még ritkábban is fogjuk csinálni! Szerintetek így kb. mekkora az esélye a terhességnek? Ha mégis megtörténne, akkor természetesen megtartjuk:), nagyon szeretjük egymást,tervezzük a közös jövőt is, és a barátom SOHA nem is engedné elvetetni, persze én sem tenném meg! De azért mégsem most lenne a megfelelő időpont egy pici babára így gimi 4. osztályába:D Normális válaszokat:) 19lány+19fiú
2010. febr. 23. 14:45
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
Hát sajnos előfordulhatnak balesetek, de még mindig biztonságosabb, mint ha egyáltalán nem védekeznétek! Én eddig egyszer jártam úgy, hogy elszakadt, de szerencsére nem lettem terhes!
2010. febr. 23. 14:49
 2/17 anonim ***** válasza:
MI 20 éveig védekeztünk gumival és soha nem volt baleset belöle - csak rendeltetésszerüen kell használni és nem olcsót venni.
2010. febr. 23. 14:51
 3/17 A kérdező kommentje:
Nagyon fogunk vigyázni. Pl. felhúzás előtt kezet mos, nem fog elélvezni a gumiba, és ha mégis vmi gond lesz a gumival akkor is sztem a spermicides az előváladékot elpusztítja.
2010. febr. 23. 14:53
 4/17 anonim ***** válasza:

Idióták vagytok.

Fogamzásgátló tabletta, minden más fölösleges mellé.

Még a végén véletlenül jó is lenne a szex...

Még gumiban se megy el, meg ritkábban csináljátok, pff...

Utcára azért ki mertek menni?

2010. febr. 23. 14:55
 5/17 anonim ***** válasza:
59%
Hűűű, ti aztán nem bízzátok a véletlenre!! Sajonos azt kell mondanom, h nincs 100%os védelem, csak a kakaó! Viszont nagyon óvatosak vagytok! Kicsit talán túlságosan is! Inkább kevesebbet csináljátok? Ugyan már! A gumi, ha helyesen használjátok eleve kb 99%ra véd, ha még ki is húzza mielőtt elmenne, akkor azon az 1% százalékon is javít legalább 60%, tehát már csak 0.4%, és ráadásul spermicides a gumi, így az még 70-80%, szóval marad még kb 0.2% vagyis szinte semmi. Nyugi!! Ennél már csak az a biztosabb, ha tényleg kakaóztok helyette! Semmi okotok, h ritkábban csináljátok, hiszen ha havolta csak egyszer lenne sex, és ennyire peches vagy, akkor ugyanúgy lehetne baj! Ne izguljatok! És gratula, h ennyire felelősségteljesek vagytok! 24/L
2010. febr. 23. 14:57
 6/17 A kérdező kommentje:

3.-nak az az idióta aki mondja;)

4.-nek köszi szépen, megnyugtattál:)

2010. febr. 23. 15:02
 7/17 anonim ***** válasza:

Örülök, h segíthettem! De tényleg ne parázzátok túl, mert akkor elveszi az egésznek a szépségét!Egyébként szerintem ha kicsit jobban akarjátok élvezni a dolgot, akkor lehet kapni a patikákban hüvelytabit, vagy kúpot. Aktus előtt felrakod, vártok 10percet, gumit föl, és nem kell kihúznia a párodnak mielőtt elmenne, hanem így együtt tudtok elélvezni! Csak meg kell kérdezni a patikában, h melyiket lehet gumival együtt alkalmazni.

Ez csak egy tipp! Nekem bejött, és a szex is élvezhetőbb!

2010. febr. 23. 15:31
 8/17 anonim ***** válasza:

Túlságosan is. Ebben már mi az élvezet? Alapból nem értem miért használtatok együtt tablettát és gumit. Ez már ilyen felesleges hülyeség:S Elég a spermicides gumi. Semmi értelme előtte kihúznia, meg ritkábban csinálni.

Abszolút a védekezés híve vagyok, de ez már sok. Vagy spermicides gumi, vagy gumi + hüvelykúp. Megszakítás nem kell..

2010. febr. 23. 16:37
 9/17 anonim ***** válasza:
mi az, h sok rosszat hallottal? es arrol nem hallottal, h a gumi sokszor kiszakad? hulyeség, ha neked jo volt a tabi, amit szedtél, akkor ne hagyd csaj ugy abba.
2010. febr. 23. 17:11
 10/17 anonim válasza:

Ez tényleg túlbiztosítás, de nem értem miért fáj ez annyira egyeseknek, inkább menjetek ennyire biztosra, mint hogy kellemetlen helyzetbe kerüljetek. És az is örvendetes, h nem az abortuszra gondoltok egyből, ha mégis megtermékenyülnél.

A gumi tényleg 99%-os, de azért meg kell vizsgálni az aktus után, h nem észleltek-e szivárgást, vagy nem láttok-e repedést, sérülést rajta. Ha igen, és elment benned, akkor még ott van egy gyors lehetőségnek a 72 órás tabletta, amit nőgyógyásszal kell felíratni.

Az is jó módszer amúgy (és így nem kell kirántani :) ), ha megpróbálod valamilyen módszerrel meghatározni az ovuláció időpontját, és ahhoz képest szeretkeztek. Neten rengeteg módszer van a termékeny napok megállapítására:

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

2010. febr. 23. 17:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!