Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, Ti meddig véreztetek az első fogamzásgátlótoknál?
Figyelt kérdés
Én most a Tasia nevű tablettát kezdtem el szedni, és eddig 13 napja van meg. Kíváncsi vagyok, kinek meddig tartott, hogy nagyjából tudjam, mire számítsak. :) 18/l2015. ápr. 30. 05:52
1/8 anonim válasza:
nekem a megszokott idejű volt, olyan 6 nap, nem emlékszem már.
2/8 anonim válasza:
10 napig véreztem az első tabletta beszedése után.
3/8 anonim válasza:
15 aztan abbahagytam a szedeset mert egyszeruen nem birtam fizikalisan. Utanna 2 napig nem volt aztan megint megjott es egy hetig tartott.
18/L
4/8 anonim válasza:
28 naponta jött meg és 5-6 napig tartott.
Szóval nálam nem okozott vérzészavart.
Viszont érdemes elgondolkoznod rajta, ha ez így lesz a következő 1-2 hónapban is, hogy szépen visszamész és vagy íratsz fel másikat, vagy nem szedsz.
Nem mindenkinek reagál rá jól a szervezete.
5/8 anonim válasza:
11-12 napig(belara) és a 2. levélnél már csak 3-4napos volt
6/8 anonim válasza:
Ha most kezdted el szedni, akkor normális a pecsételő vérzés.Én most Nuvaringet használok és 2 hete pecsételek. A rendes vérzésem 3 napig tartott, azóta pecsételek, de ez normális ilyenkor. Ha a 2. és 3. levél szedése közben is előfordul, akkor viszont vissza kell menned a dokihoz, másikat íratni.
7/8 anonim válasza:
Menstruáciom 1.napján kezdtem és kb. 2 nap volt az egész.. azóta szünetbe is megjön rendesen, nincs pecsételes hónap közben, Velgynt szedek ez az 1 gyógyszerem, nekem bevállt. Ajánlani nem tudom, mindenkire máshogy hat.. rám így.. másra pedig máshogy. :)
8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :)
2015. ápr. 30. 21:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!