Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Szerintetek veszélyes ha igy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek veszélyes ha igy szeretkezünk?

Figyelt kérdés
Barátnőmmel csak 7 végén találkozok és ilyenkor magunk vagyunk van olyan hogy 5x csináljuk. És nem szeretema gumit viszont miután elmentem kb rá 1órára megint csináljuk de előtte orálisan csinálja. szerintetek veszélyes ennyiszer egymás után csinálni??
2010. febr. 21. 21:29
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :)
2010. febr. 21. 21:40
 12/23 anonim ***** válasza:
100%
Mekkora egy tahó fa..sz vagy..
2010. febr. 21. 21:41
 13/23 A kérdező kommentje:
Mert?
 14/23 A kérdező kommentje:
csak választ szeretnék kapni a kérdéseimre. semmi több
 15/23 anonim ***** válasza:
am. hány éves vagy?
2010. febr. 21. 21:43
 16/23 A kérdező kommentje:
Ez nem publikus ne haragudj de nem tizenéves vagyok. Amugy ez az abortuszos dolog egy ártatlan kérdés volt. soha nem ölnék meg egy gyereket.
2010. febr. 21. 21:44
 17/23 anonim ***** válasza:

Még jó,hogy benned van a para,mert egyszerűen nem védekeztek.Amit csináltok attól simán teherbe lehet esni.Az,hogy eddig nem történt meg,egy rohadt nagy mázli.Értem,hogy nem szereted az óvszert,de felelőtlenek akkor se legyetek,mert nem te fogsz sem abortuszra menni,sem szülőszobára.

Az abortusz pedig nem csak pénz kérdés.Fájdalom testi és lelki,plusz bűntudat egy életen át.Ennyit szerintem nem ér meg egy menet védekezés nélkül.

2010. febr. 21. 21:50
 18/23 anonim ***** válasza:

Te most ezzel a kérdéssel azt akartad felénk sugallni, hogy az abortuszt "védekezésre" használnád? Gondolom te egy tapasztalatlan, idióta pasi lehetsz, hiszen tönkre teszed egy nő életét! Majd számolgatja az éveket, hogy most hány éves lenne a kicsi, miket tanítgatna neki. Sajnos a legjobb barátnőm ezt csinálja. Belehülyült.

Persze ő tényleg védekezett, csak elszakadt a gumi, aztán nem használ a 72 órási, ha már terhes lett, nem akarja elvetetni. De aztán az anyja szinte megtiltotta neki, hogy gyereke legyen (ekkor volt 18).

De persze az olyan nők -mint a barátnőd-, aki fittyet hány a védekezésre (ahogy te is), akkor megérdemli, hogy ezt a lelki traumát megélje. Mennyi anyuka örülne annak a kis életnek, akit a nők nap mint nap elvetetnek.

Próbálj meg NORMÁLISABBAN ÉS OKOSAN hozzá állni ehhez, mert lehet most viccesnek fogod fel az egészet, de majd be belecsöppentek ebbe a történetbe majd remélem megérted azt, amiről én fecsegek.

Beszélgess a barátnőddel arról, hogy te nem szereted a gumit, akkor szedjen gyógyszert. Nem fog belehalni. De legalább...ennyit tegyetek meg, hogy egy kis élet NE haljon meg!!!

Edina/27

2010. febr. 21. 21:53
 19/23 A kérdező kommentje:
Nem nem ne. Ne essék féreértés én csak megkérdeztem hogy igy veszélyes e ha ezt csináljuk nem erre akartam kitérni. De amugy van itt ezer másik nemnormális aki olyanokat kérdez hogy ha belémment kimosom és utána nemleszek terhes?? inkáb azoknak irjatok ilyeneket én megkérdeztem hogy ha ezt csináljuk lehet e baj.
2010. febr. 21. 21:55
 20/23 anonim ***** válasza:
Más hülyesége nem mentesíti a tiédet.Igen,veszélyes,amit csináltok és nagyon megszívhatjátok,ha nem tesztek konkrét lépéseket azért,hogy ne legyen baba!!!
2010. febr. 21. 21:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!