Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jaj, miért kezdtem el vérezni másfél héttel hamarabb a tabletta mellett?
Több mint másfél éve szedem a Gestomixet, mindig normálisan megjön a gyógyszerszünetben. Most csak annyi történt (múlt hét csütörtökön), hogy nem tudtam bevenni lefekvés előtt ahogy szoktam, mert bennhagytam a melóhelyemen. Másnap meg csak fél egykor jutott eszembe, így épphogy picit túlmentem a 12 órán. De ez pont a levél 2. hetében történt, a tájékoztató szerint ilyenkor 12 órán túli pótláskor sincs veszély, szóval nem izgultunk, szexeltünk is szombaton.
Kb aznap vagy másnap kezdtem el vérezni, és azóta is tart. Nem erős, és nem jelentkezett a többi menses-tünetem sem (hasfájás, puffadás), de egy pecsételő vérzésnél talán erősebb.
Lehet valami gáz? Vagy csak ennyire megzavarta a szervezetem a kb. 12-13 órás késés? De ha igen, attól még ugye megvédett a gyógyszer?
Eléggé kezd idegesíteni...
tablettaváltás kell lehet azért
az is lehet gáz van igen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!