Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pharmatex hüvelykúp + megszakítás elég biztonságos?
Ja,kedves Utolsó,mert a gyógyszer meg nem veszélyes,mi?
Mármint a nő szervezetére nézve...bírom mikor pasik okoskodnak hogy mennyire jó a tabletta...NEKTEK :S
Bocs,ha beszólásnak vetted,nem annak szántam. De annak, hogy mennyi nő szedi,semmi köze ahhoz, hogy mik lesznek évek mulva a mellékhatásai.Persze hogy ezeket elbagatellizálják,nem mondják,dőljön csak a pénz a gyógyszergyártóknak.
Trombózis,érrendszeri bajok,mellrák,tüdőembólia,máj tönkremenetele,meddőség,hízás,stb. Persze nem mindenkinél jelentkezik,de nem szeretnék úgy élni hogy attól rettegek,nálam kijön-e valamilyen mellékhatása vagy sem. Illetve mikor. Ilyet tanulok és sajnos túl sok olyan infót tudok erről,hogy legyen okom félni.Ennyi.
szerintem ha gumit plusz kúpot használtok/ vagy
kúpot és megszakitást egyszerre,azok nagyon jó hatásfokúak.
Arról pedig,hogy csak nem engedélyeznék a gyógyszert,ha sz@r lenne,azt mondom,van pár olyan gyógyszer a piacon,amik okoznak simán nagyon durva mellékhatásokat,mégis forgalomban vannak. Itt nem az ember a lényeg,hanem a pénz. de ebbe most nem mennék bele. Mindenki azt szed amit akar. De én egészségtudatos emberként nem vagyok hajlandó kockáztatni semmit,inkább a fent emlitett módszerekkel védekezek. Mostanában inkább a másodikkal. És láss csodát 10 éve szexelek és nincs még gyerekem pedig egész életemben egy szem tabit nem szedtem be...
Csak hát a fiatalok hamarabb dőlnek be a jó reklámnak,minthogy elgondolkoznának a szervezet működésén.
29/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!