Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Pharmatex hüvelykúp + megszakí...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pharmatex hüvelykúp + megszakítás elég biztonságos?

Figyelt kérdés
2010. febr. 20. 14:44
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
67%

Ja,kedves Utolsó,mert a gyógyszer meg nem veszélyes,mi?

Mármint a nő szervezetére nézve...bírom mikor pasik okoskodnak hogy mennyire jó a tabletta...NEKTEK :S

2010. febr. 28. 20:09
 12/15 anonim ***** válasza:
0%
Figyelek, mik a veszélyei? Akkor miért szedi annyi nő? Én meg bírom, hogy a nők nagyrésze gond nélkül szedi, de ilyenkor pár ellenest biztos találni, aki arra vár, hogy beszóljon indok nélkül...
2010. márc. 1. 07:03
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Bocs,ha beszólásnak vetted,nem annak szántam. De annak, hogy mennyi nő szedi,semmi köze ahhoz, hogy mik lesznek évek mulva a mellékhatásai.Persze hogy ezeket elbagatellizálják,nem mondják,dőljön csak a pénz a gyógyszergyártóknak.

Trombózis,érrendszeri bajok,mellrák,tüdőembólia,máj tönkremenetele,meddőség,hízás,stb. Persze nem mindenkinél jelentkezik,de nem szeretnék úgy élni hogy attól rettegek,nálam kijön-e valamilyen mellékhatása vagy sem. Illetve mikor. Ilyet tanulok és sajnos túl sok olyan infót tudok erről,hogy legyen okom félni.Ennyi.

2010. márc. 2. 18:06
 14/15 anonim ***** válasza:
Én személy szerint tényleg kíváncsi lennék ezekre, én sem akarnék rosszat a barátnőmnek, de ha annyira káros, csak nem engedélyeznék, nem? Természetesen van mindennek rossz oldala, de úgy hallottam, rákot csak a 40+ nőknél okozhat. Meg hát gondoljuk át, egy véletlen éjszaka utáni tabletta ennél jobban felzaklatja a női szervezetet, egy terhességmegszakítás meg aztán méginkább, ha egyáltalán lehet még gyereke utána. Vagy akkor mi az, ami legalább 99%-os biztonsággal rendelkezik, mint a tabletta, de kímélőbb?
2010. márc. 3. 06:49
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

szerintem ha gumit plusz kúpot használtok/ vagy

kúpot és megszakitást egyszerre,azok nagyon jó hatásfokúak.

Arról pedig,hogy csak nem engedélyeznék a gyógyszert,ha sz@r lenne,azt mondom,van pár olyan gyógyszer a piacon,amik okoznak simán nagyon durva mellékhatásokat,mégis forgalomban vannak. Itt nem az ember a lényeg,hanem a pénz. de ebbe most nem mennék bele. Mindenki azt szed amit akar. De én egészségtudatos emberként nem vagyok hajlandó kockáztatni semmit,inkább a fent emlitett módszerekkel védekezek. Mostanában inkább a másodikkal. És láss csodát 10 éve szexelek és nincs még gyerekem pedig egész életemben egy szem tabit nem szedtem be...

Csak hát a fiatalok hamarabb dőlnek be a jó reklámnak,minthogy elgondolkoznának a szervezet működésén.

29/N

2010. márc. 3. 12:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!