Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Yasminellet szedők és mindenki más, Tartsak 7 napos szünetet?
van egy kis problémám vagyis lehet én parázom túl a dolgot, én délután szoktam bevenni elvileg fél 3kor gyakorlatilag olyan 2-3 órás késéssel, mikor h jut eszembe, és tegnap nem vettem be délután és el is aludtam mert az utóbbi 3 napban jó ha 12órát aludtam és hajnalban fél4kor ébredtem fel és jutott eszembe h a pénteki kimaradt így gyorsan bevettem
de így akkor elméletileg kiestem a 12órából h még érvényes legyen a hatása és azt írja a gyógyszer h ha a 3.héten esik ki a 12órából akkor ne tartsak szünetet szedjem tovább, mert amúgy hétfőn hagynám abba, vagy már azt se vegyem be ami kimaradt és tartsam a 7 napos szünetet, de mivel bevettem mielőtt elolvastam volna így ez kiesik
szóval sztetek így h nem mindig pontosan veszem be így kiestem a 12órából és szednem kell a következőt majd, vagy benne voltam még.. egyébként 2 és féle szedem a yasminellet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!