Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » A barátnöm spirált rakatottfel...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnöm spirált rakatottfel magának úgy hogy velem nem beszélte meg csak közölte hogy jövöhéttől spirálja lessz! Mit csináltatok volna?

Figyelt kérdés
Csak simán üzenetben küldte hogy jövöhettöl spirálja lessz ,nem is akarta megbeszélni átbeszélni. Az ilyenektől en meg irtozok sigy sem akarta megbeszelni annyi volt a válasza hogy az ő teste azt csinál vele amit akar!! A tabit en mondtam hogy hagya abba egy kis időre hogy pihenyen a szervezete,megis beszeltük hogy mindenek uttána járunk mert uogy nem nagyon volt libidoja! En elleneztem a spirált mert ez már számomra nagyon is drasztikus morbid megoldás s igy sem értett meg . Nem akarok most még én sem gyereket szoval vedekezés lett volna mondtam is hogy nézzünk körbe járjunk uttana,hát ez kimaradt és ki is hagyott a döntésből április 8.-án meg is csináltatta s nem érdekli hogy most én mit érzekmikor kihagyott egy igenis nagyon fontos döntésből... engem ez az egesz nagyon felkavar oda a méhbe orvos is csak akkor nyuljon mikor császározni kell az ott egy nagyon intimszféra nekem is s szereintem. Mondtamhogy vettese ki de nem akarja s már megvannak a gondok csak most nem nálla hanem nállam!!! Ti mit csinálnátok a helyemben?

2015. ápr. 10. 19:07
1 2 3
 21/23 A kérdező kommentje:
Jolvan vonaztkoztasunk mar egy kicsit el a peldaktol!! Itt az a lenyeg hogy csak benyomta hogy ez lessz es nem is akarta megbeszelni a tabit en mondtam hogy hagya abba egy kis idore hogy a szervezete pihenyen! Mondtam neki hogy keresuk egyut megoldast hat ugye ebbol kihagyot es megcsinalta ugy hogy a legjobb baratom anyukajanak a temetesere sem jott el ez miatt!! A tetkot azert hoztam fel peldanak mert regota akarok de rendesen attgondolom o pedig mindig csak kijelenti hogy nen lehet nekem tetkom.. na ezert hasonlitottam ossze a spiral sokkal veszelyesebb es mikor en mondtam neki hogy nem keresu k mast csak azert is megcsinaltatta!!!
2015. ápr. 13. 10:56
 22/23 anonim ***** válasza:
Figyi ha enyire nem egyeztek meg egymasal mit kerestek meg egymas mellet? szerintem mindketotoknek kel egy kis mozgas teret adni a dontesekben foleg ha a sajat testekrol van szo max velemenyt kertek egymastol. amugy ugyes volt a csajod. o igy vedekezik es ezt neked el kel fogadnod. nem lesz semmi baja tole de nem nyujt 100%vedelmet neked is figyelned kel. sajat tapasztalat. 40 n
2015. ápr. 13. 11:14
 23/23 A kérdező kommentje:
Itt azzal van volt a probléma hogy teljesen kihagyott a döntésből elkeztük ezeket beszelni hogy más védekezési modszert keresünk s én már akkor elleneztem a spirált mert nagyon sok hátránya veszélye van!!! S igen is jogos a felháborodásom hogy egy ilyen fontos döntésből kihagyott!! Mikor én döntök pl autó motor vagy hogy épp ami tényleg fontos dolog akkor en mindig leulok vele s megbeszelem vele!! Amugy lehet hogy jo de nekem nem a legjobb mikor erzem sz..x kozben !!!
2015. jún. 7. 22:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!