Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Csináltatok már ilyet?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csináltatok már ilyet?

Figyelt kérdés

Tegnap előtt megjött a havim. Párom (és én sem) bírt magával, csak kényeztetés lett tegnap a vége a találkozónknak. Mivel menstruáció alatt a nő méhnyálkahártyája válik le, amibe a megtermékenített petesejt ágyazódik be, így ÚGY GONDOLOM (lehet tévesen), hogyha még meg is termékenyülnék, akkor is elvetélnék, nem maradna meg a zigóta, mert nem tudna hova beágyazódni.

A lényeg az, hogy análisan elment belém. Jó alaposan kifolyattam magamból, plusz beöntéssel kimostam(lehet nem volt a legjobb ötlet!). Nem szedek tabit, óvszert használunk. ELŐSZÖR engedtem meg neki ilyesmit, kicsit parázok, hogy mivan ha lefolyt, és én nem vettem észre, és belemostam a puncimba(igaz tampon volt felhelyezve, de ki tudja, nem lehet azt lárni merre járnak a kis spermiumok), vagy tampon cserénél felnyomtam magamba a sepermiumokat. Alapos voltam, mindenre odafigyeltem. Ti csináltatok már ilyet? Mekkora lehet ezzel a kockázat? Előre is köszönöm a NORMÁLIS válaszolókat. 19/L

(Nem kioktatást kérek, tisztában vagyok vele, hogy lesz a gyerek!!!)

2011. júl. 9. 09:21
1 2
 1/11 anonim válasza:
En nem csinaltam soha ilyet, es ezutan sem fogok.
2011. júl. 9. 09:27
 2/11 anonim válasza:
Ez kegyetlen, seggbe dugott? Aztaaaa
2011. júl. 9. 09:28
 3/11 anonim ***** válasza:

Menstruáció alatt is teherbe lehet esni, de ebben a verzióban, ahogy ti voltatok együtt szerintem kb 1% esély van rá.

Nem tartom valószínűnek.

2011. júl. 9. 09:29
 4/11 anonim ***** válasza:
Kevés az esélye hogy gyermeked legyen. Ha azt vesszük hogy a petesejt egy hónapban 5 napig termékeny, nincs rá esély hogy terhes légy...Nem beszélve arról hogy anál ment beléd szóval "no para" szerintem. Remélem segítettem :)
2011. júl. 9. 09:30
 5/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a NORMÁLIS kommentelőknek. ;)
2011. júl. 9. 09:33
 6/11 anonim ***** válasza:
Hany eves vagy?
2011. júl. 9. 10:19
 7/11 A kérdező kommentje:
Odaírtam a kérdés kifejtésének a végére, hogy 19. Kérlek nyisd ki legközelebb a szemed! Köszi :)
2011. júl. 9. 10:48
 8/11 anonim ***** válasza:
Velem már volt ilyen,nem lett semmi,és neked sem lesz :)
2011. júl. 9. 13:08
 9/11 anonim ***** válasza:

1 anális szextől, hogy a pi.csába esnél teherbe?

2 a megtermékenyült petesejt beágyazódása 1-1,5 hét után történik meg, úgyhogy gondold át ezt a mondatodat: "még meg is termékenyülnék, akkor is elvetélnék, nem maradna meg a zigóta, mert nem tudna hova beágyazódni. "

2011. júl. 10. 09:41
 10/11 A kérdező kommentje:

Leírtam az aggodalmaim, hogy MITŐL eshetek teherbe: "mivan ha lefolyt, és én nem vettem észre, és belemostam a puncimba(igaz tampon volt felhelyezve, de ki tudja, nem lehet azt lárni merre járnak a kis spermiumok), vagy tampon cserénél felnyomtam magamba a sepermiumokat".

És igazad van, másfél hét alatt azért lenne hova beágyazódni, elnézést kérek, azt tényleg nem gondoltam át. Még ha véletlen kilökődésem lett volna, és megtermékenyültem volna, akkor másfél hét alatt azért tényleg lett volna hova beágyazódnia. Elnézést kérek a figyelmetlenségemért!

2011. júl. 10. 10:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!