Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretnék fogamzásgátlót, de nem engedik. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
A szüleim nagyon ellenzik a gyógyszer szedeset, de szerintem sokkal jobb lenne, ha lenne gyógyszerem. Biztonságosabbnak vélem ezt a fajta védekezést. Hogyan tudnám rávenni őket? Nem tudom mi a teendő ilyen esetben. 17/L2015. ápr. 4. 01:46
11/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. (A normális válaszokat) A barátommal már régóta együtt vagyunk és lassan egy éve élünk nemi élete. Nagyon jól kijövünk egymással és komoly kapcsolat van köztünk. Hosszú távra tervezzük ezért is gondoltuk, hogy biztonságosabb lenne a gyógyszer. Mindig aggódunk a gumival, nehogy esetleg olyan történjen, aminek nem kéne. Már ha csak egy két napot is késik, tiszta ideg vagyok, de sajnos ennél sokkal többet szokott általában. És ezt szeretnénk kikerülni. Jobb megoldásnak látjuk a gyógyszert, mert vannak gyenge hormontartalműak is direkt a fiatal korúaknak és ez biztosan nem ártana. Sőt még a menstruáció beállásában is segítene. De a szüleimnek mindig van valami kifogásuk ellene.
2015. ápr. 5. 01:33
12/17 anonim válasza:
Ilyen fiatalon nem csodálom, hogy ellenzik a fogamzásgátlót. Illetve szerintem nem is azt, hanem azt, hogy már lefeküdtél vagy le szeretnél feküdni fiúkkal. Nem korai ez még? Egyáltalán ismerik a barátodat?
13/17 A kérdező kommentje:
Ismerik őt persze. Csak azért gondoltuk mert biztonságosabb, kényelmesebb mint az óvszer. Szerintem ezen nincs mit csodálkozni.. Nem hinném hogy akkora bűn lenne, hogy meg akarjuk előzni, hogy esetleg véletlenül is teherbe essek.
2015. ápr. 6. 23:57
14/17 anonim válasza:
"Ha az lenne, akkor nem lehetne forgalmazni és nem írnák fel az orvosok!"
Sokat kell még tanulnod a világ működéséről. Hallottál már a koleszterincsökkentőkről? (Hogy csak egy példát említsek.)
15/17 A kérdező kommentje:
Igen, képzelje hallottam. Nem értem miért kell butának nézni. Azért mondtam, mert a szüleim nem engedik.. De teljesen mindegy.
2015. ápr. 7. 23:49
16/17 anonim válasza:
ebben a korban már nem szoktak szülőktől engedélyt kérni a lányok. kapni fogi gátlót a neten, aki abbahagyta az eladja, egy csomó ilyen van. hüvelygyűrűre nem gondoltál még.? bár az elég drága. egy karika amit havonta kell cserélgetned a hüvelyben. 10 ezer ft volt az első.
17/17 anonim válasza:
Bocsi, kérdező, előző válaszom a #8-as számú versenyzőnek szólt.
Hogy a kérdésre válaszoljak, valószínűleg puszta jószándékból nem engedik. Sok rosszat hallani a fogamzásgátlók káros hatásairól. S noha ebben nagy szerepük van az óvszergyáraknak is, kétségtelen, hogy a kémiai fogamzásgátlásnak vannak mellékhatásai.
Nem kell feltétlenül hallgatnod rájuk. Sőt, talán számítanak is ilyesmire. Mindenesetre ők elmondták a véleményüket, tehát az ő lelkiismeretük tiszta lesz akkor is, ha valami problémád adódik a tablettától.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!