Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » 72 órás tablettát be lehet...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

72 órás tablettát be lehet venni szétnyomva?

Figyelt kérdés
SE a nagy, se a kis méretű gyógyszereket nem tudom lenyelni.
2010. febr. 17. 12:43
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
53%
Nem lehet. Vagy beveszed, vagy kockáztatsz tovább, ahogy az ágyban is tetted.
2010. febr. 17. 12:47
 2/12 anonim ***** válasza:

ne nyomd szét

ezt nem lehet

egybe kell akár milyen rossz is

2010. febr. 17. 12:47
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

első: attól, hogy valakinek 72 órás tablettát kell bevennie, még nem biztos, hogy kockáztatott! nem kéne egyből leoltani. lehet, hogy csak a gumi szakadt ki, az pedig nem a kérdező hibája! nem kéne egyből célozgatni, ha azt se tudod, mi történt...

egyébként én sem tudom lenyelni a gyógyszereket, és sajnos egy gumis baleset miatt én is kényszerültem már ilyen tablettára, de egyáltalán nem nagy a gyógyszer, gond nélkül lenyelhető :) sőt, tán szétnyomva még rosszabb is lenne, úgy jobban érződik az íze...

2010. febr. 17. 12:53
 4/12 anonim ***** válasza:
53%

harmadik: a gumi is kockázat, hiszen megsérülhet. Ha valaki nem akar gyereket, minden együttlét során kockáztat. :P

De nem akartam kioktató lenni az első hozzászólásommal.

2010. febr. 17. 12:55
 5/12 anonim ***** válasza:
35%
A gec.it le tudod nyelni, a tablettát meg nem??
2010. febr. 17. 12:57
 6/12 anonim ***** válasza:
70%
A ge.i(ahogy Te irtad) folyékony, míg a tabletta nem..úgyhogy gratulálok, értelmes voltál..gyökér..
2010. febr. 17. 13:12
 7/12 anonim ***** válasza:
70%
jaj bocsánat, helyesbítek: gec.i:)
2010. febr. 17. 13:12
 8/12 anonim ***** válasza:

Helló! Sok gyógyszernek a vékonybélben kell felszívódnia, ezért van rajtuk egy vékony réteg, vagy alapból olyan az összetételük, hogy eljussanak a vékonybélig. Emiatt az ilyen gyógyszereket nem szabad szétrágni, szétnyomni, mert megbontod a szerkezetét, és lehet, hogy a gyomorban felszívódva sokkal kisebb hatása lesz. Úgyhogy ha az van ráírva, hogy egyben kell bevenni, akkor egyben kell.

Persze ez ennél sokkal bonyolultabb, csak próbáltam érthető formába hozni :) Sajnos ezt le kell nyelned.

2010. febr. 17. 14:08
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
állatira nem, vegyél erőt magadon.
2010. febr. 17. 14:17
 10/12 anonim ***** válasza:
sztem ha félbetöröd, ugyanaz a hatasa. de a legjobb az lenne, ha tenyleg erot vennel magadon.
2010. febr. 17. 15:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!