Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Mennyi az esély rá, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi az esély rá, hogy terhes vagyok, úgy hogy megszakításos módszerrel védekeztünk és peteérésem volt?

Figyelt kérdés

Sajnos elkapott a hév minket, elfogyott a gumi és megszakításos módszerrel védekeztünk. A barátom időben kivette. A legfőbb probléma az, hogy az eset pont azon a héten történt, mikor peteérésem volt. Ez múlthéten volt, és ma nagyon kevés rózsaszín folyásom volt. Nagyon félek, hogy terhes lehetek, másfél hét múlva kell, hogy megjöjjön. Elég hisztis vagyok a napokban, bőgök csakúgy is. Nem tudom, hogy ilyen hamar is mutatkozhatnak-e tünetek, mint pl. hangulatingadozás. Bár lehet, hogy csak ennyire ideges vagyok a terhesség kérdése miatt. Tudom, felelőtlen voltam. Szerintetek mennyi az esély rá, hogy terhes vagyok?

mellékkérdés: Ha ezt megúszom, szerintem elmegyek tablettát feliratni.. ha rendesen szedem a fogamzásgátlót, akkor egyáltalán nincs esély terhességre?

2010. febr. 17. 00:54
1 2 3
 21/26 A kérdező kommentje:
elkezdett fájni a bal mellem, szúr és érzékeny, de nem duzzadt meg. Majd csak vasárnap kellene hogy legyenek tünetek arra, hogy megfog jönni. Még túl korai. Megint elkezdtem félni, hogy terhesség.
2010. febr. 18. 11:38
 22/26 anonim ***** válasza:
Azért majd írd meg, mi lett az eredmény!!!
2010. febr. 20. 12:27
 23/26 anonim ***** válasza:
Elárulom, hogy egy nő több hónapos terhesség jeleit is képes produkálni pusztán akaratból. Mivel idegeskedsz ezért akár heteket is késhet a mensid, amitől még idegesebb leszel. :)
2010. febr. 21. 08:41
 24/26 anonim ***** válasza:
simán lehetsz terhes, hiszen peteérés is volt, és nem is védekeztetek sehogy. ha nem akarsz gyereket, akkor vagy gumi, vagy tabi.
2010. febr. 21. 17:50
 25/26 A kérdező kommentje:
egy hét múlva kell, hogy megjöjjön. Tegnapelőtt buliba voltam, nem ittam sokat, szoval nem voltam rosszul, viszont másnap hánytam. Fújom az orrom is, szoval beteg vagyok valószínűleg, de akkoris parázok. Holnap reggel csinálok tesztet...
2010. febr. 22. 13:12
 26/26 A kérdező kommentje:
Nagyon nagy mázlim van, mert megjött.Tanultam az esetből, mihelyt elmúlik irány doki és feliratok tablettát. Köszönök minden kommentet. :)
2010. febr. 25. 10:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!