Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi az esély rá, hogy terhes vagyok, úgy hogy megszakításos módszerrel védekeztünk és peteérésem volt?
Sajnos elkapott a hév minket, elfogyott a gumi és megszakításos módszerrel védekeztünk. A barátom időben kivette. A legfőbb probléma az, hogy az eset pont azon a héten történt, mikor peteérésem volt. Ez múlthéten volt, és ma nagyon kevés rózsaszín folyásom volt. Nagyon félek, hogy terhes lehetek, másfél hét múlva kell, hogy megjöjjön. Elég hisztis vagyok a napokban, bőgök csakúgy is. Nem tudom, hogy ilyen hamar is mutatkozhatnak-e tünetek, mint pl. hangulatingadozás. Bár lehet, hogy csak ennyire ideges vagyok a terhesség kérdése miatt. Tudom, felelőtlen voltam. Szerintetek mennyi az esély rá, hogy terhes vagyok?
mellékkérdés: Ha ezt megúszom, szerintem elmegyek tablettát feliratni.. ha rendesen szedem a fogamzásgátlót, akkor egyáltalán nincs esély terhességre?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!