Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi az esély rá, hogy terhes vagyok, úgy hogy
megszakításos módszerrel védekeztünk és peteérésem
volt?
Figyelt kérdés
Sajnos elkapott a hév minket, elfogyott a gumi és megszakításos módszerrel védekeztünk. A barátom időben kivette. A legfőbb probléma az, hogy az eset pont azon a héten történt, mikor peteérésem volt. Ez múlthéten volt, és ma nagyon kevés rózsaszín folyásom volt. Nagyon félek, hogy terhes lehetek, másfél hét múlva kell, hogy megjöjjön. Elég hisztis vagyok a napokban, bőgök csakúgy is. Nem tudom, hogy ilyen hamar is mutatkozhatnak-e tünetek, mint pl. hangulatingadozás. Bár lehet, hogy csak ennyire ideges vagyok a terhesség kérdése miatt. Tudom, felelőtlen voltam. Szerintetek mennyi az esély rá, hogy terhes vagyok?
mellékkérdés: Ha ezt megúszom, szerintem elmegyek tablettát feliratni.. ha rendesen szedem a fogamzásgátlót, akkor egyáltalán nincs esély terhességre?
Statisztikai alapon 5% körül van az esélye, ha időben, gyerekért csináljátok, statisztika szerint a megszakításos módszerrel tized-század annyi esélyed van teherbe esni, szóval kb. 0.5-0.05% esély.
2010. febr. 17. 09:40
12/26 anonim válasza:
elég nagy az esély, főleg, ha peteérés környékén vagy. az előváladéktól is teherbeeshet vki, ezzel nem kellene igy jatszani. reméljük, h tanulsz az esetből. :S
2010. febr. 17. 09:43
13/26 anonim válasza:
05h41 Fogadjunk egy igen tapasztalt 25 ev koruli valaki vagy. Nem kell aggodnod, hogy tudom-e mi az igazi szex. A kerdezonek: Ha most megkerdeznet az egyik noi ismerosomet, azt mondana, hogy bezzeg o ugy esett teherbe, hogy a ferje (aki szinten ismerosom) idoben kivette. Ezt minden holgy ugy tudja a tarsasagban, A koma pedig nekeunk fiuknak elmondta, hogy neki mindegy volt es nem vette ki. A reszlteket nem annyira tudom. Meg szerintem az is van, hogy ha becsusszan egy kicsi, akkor a fiu nem meri megmondani a lanynak, hanem rabizza a jovore. Ha ilyesmi tortent akkor jo nagy az esely, de ha a fiu tenyleg kivette idoben, akkor nem kell idegeskedned. Az elovaladek tartalmazhat ivarsejteket, de kis mennyisegben.
2010. febr. 17. 10:11
14/26 anonim válasza:
mi az, h kis mennyiség? EGYETLEN 1 is elég a terhességhez!! bármelyik orvost megkérdezheted.
2010. febr. 17. 10:25
15/26 anonim válasza:
Hat igen 1 golyoval is lelolhetsz valakit 100m-rol, de geppuskaval szinte biztos. Az egeszseges spermanak tobb mint 50% eleven kell, hogy legyen, hogy az orvosok ramondja, hogy termekeny es az a hatar fole igyekszenek, ha gyogykezelesre kerul sor. Akinek pl.15%-os (ket ismerosomnek is) annak bizony nagyon nehezen jon ossze a gyerek, ugy is, hogy vegig csinaljak. Az az EGYETLEN is eleg, az igaz, de annak jo idoben, jo helyen kell lennie.
2010. febr. 17. 11:23
16/26 anonim válasza:
Megszakítás Pearl indexe 35, azt jelenti, hogy 1 év alatt 100 így védekező nőből 35 esik teherbe. A tablettánál ugyanez 0,1. Nem tévedés, 35 és 0,1.
2010. febr. 17. 11:30
17/26 anonim válasza:
Komolyan egyesek már úgy dobálóznak az előváladékkal meg a Pearl indexel mint a profik. :D Szerintem nem vagy terhes, ha nem élvezett beléd.
2010. febr. 17. 13:33
18/26 anonim válasza:
Ja,mert ők gondolkodnak mielött beszélnek. :P
2010. febr. 17. 13:46
19/26 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, kicsit megnyugodtam. Amúgy a barátomban 100%ig megbízom, tudom, hogy időben vette ki. Lehet, hogy tényleg kicsit túllihegem a dolgot, csak eléggé parázok, nagy balhé lenne abból, ha terhes lennék. Tudom, erre akkor kellett volna gondolni, mikor nem védekeztünk rendesen...
A rózsaszín folyás nem a beágyazódás jele? Mert mindenhol azt olvastam, azért is ijedtem meg ennyire.
2010. febr. 17. 14:18
20/26 anonim válasza:
mind1, h megbizol-e benne, vagy nem, az előváladékot nem is érzi. de te csak azt hallod meg, aki azt mondja neked, h biztos, h nem vagy terhes. ezt pedig csak orvos tudja megmondani. én 2 baratnomet is kisértem már orvoshoz, és abortuszra. pedig ők is " vigyáztak ". remélem, le tod vonni a következtetést. nem akarok veszekedni. ott a pearl - index, meg a sok példa az előváladékból keletkezett terhességekről. nem kell hozzá profinak lenni. ha ettől tényleg nem lehetne terhes senki, akkor nem tömnénk magunkat hormonokkal. de amugy ez a legelavultabb " módszer ". könyörgök, ez nem a középkor. a mai korban, már nem is kellene, h legyen abortusz. kivéve, ha orvos mondja.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!