Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Óvszer+megszakítás nagyon...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Óvszer+megszakítás nagyon biztonságos védekezési módszer?

Figyelt kérdés
2010. febr. 16. 20:57
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
jah ha ennyire fosol akkor szeggyél gyóccert.... egyszer csináljátok gumi nélkül és rákapsz majd... akkor talán nem olyan lesz mintha egy vibrátort dugnál fel mert kb olyan lehet..... egyik félnek se jó ezcsak olyan szükségmódszer
2010. ápr. 20. 23:04
 32/35 anonim ***** válasza:
már ne is haragudj, de mi közöd hozzá? képzeld, szedtem gyógyszert, de fájt tőle a fejem!!
2010. ápr. 20. 23:17
 33/35 anonim ***** válasza:

Nem minden gyógyszer egyforma, attól ilyen mellékhatást kaptál, de attól még nem kell elvetned a gyógyszert, csak mást kellene szedned :D és egyébként a pasik tényleg nem szeretik a gumit, nem csoda ha vkinek gumival egyből lelankad xD bár mi nem tudjuk milyen lehet:P én 3 éve tabizok, csak jót lehet mondani róla!

kedves kédező!Sztem próbálja meg a bnőd, meg fogja találni a megfelelő gyógyszert!

2010. ápr. 21. 14:27
 34/35 anonim ***** válasza:
utolsó, persze, majd váltok, de már 2 t is próbáltam. ez a gumizás 1 átmeneti megoldás.
2010. ápr. 21. 15:00
 35/35 hyper89 válasza:

Bírom

Ezeket a válaszokat gumi mellett lett tehes .... ha nem marad benne a gumi a lányba esetleg nem szakad el és passzol a méreteihez nem lötyög rajtad és oldalt kifolyik ami kb lehetetlen ... a gumin nem szivárog at :Dddddddddddddddddd ........ szoval tanuld meg hasznalni amúgy is van benne spermicid de meg pluszban azt is használhatok ... és megszakítás gumival is abszolut ... így sztm 100%

2020. márc. 1. 21:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!