Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Óvszer+megszakítás nagyon...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Óvszer+megszakítás nagyon biztonságos védekezési módszer?

Figyelt kérdés
2010. febr. 16. 20:57
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
92%

jajj nem arra értette, hogy trauma, hanem az abortusz:)

Egyébként meg nyilván azt sem akarja, nem értem miért kell belekötni, most így fejezte ki magát, bizonyára szereti őt, azt csak észreveszi az ember.

kérdezőnek: Igen, ez eléggé biztonságos, legtöbbször az óvszert egyéb védekezés (pl megszakítás) nélkül szokták használni, és így is nagyon kevesen esnek teherbe, szóval ha biztosra akartok menni, teljesen jó. Mi amúgy tabletta mellett szoktuk megszakítani, mert a barátom parázik.

2010. ápr. 18. 22:20
 22/35 anonim ***** válasza:
De amugy nemértem....a szex lényege tudtommal hogy mindkét félnek jólegyen nem? Nah most énis fiú vagyok és jó törődök a bnőmmel meg énsem akarok miatta rohangálni de azért legalább valamennyi élvezet nekem is maradjon már. szerintem bnőd sem azt akarja hogy neked nelegyen jó...Amugymeg ennyire azért nem parás dolog ha normális nem teszkós gumit veszel és normálisan rakod fel általában nincs gond.. Aztán idővel ha akarja vehet tabit akkor a szex is jobb és biztonságosabb is :)
2010. ápr. 18. 23:41
 23/35 anonim ***** válasza:
Hát nem tom, én amikor fiatalabb voltam és kezdő, akkor sokszor elszakadt a fiúnak a gumi, pedig nem gagyi volt.Persze lehet rosszul húzta fel, vagy közben néha össze ment,nem tom,de én nem bízok a gumiba(igaz azóta alergiás is lettem a latexra, szóval nekem csak a drága gumi jöhet be.A mostani pároomal komoly a kapcsolat és mi csak megszakításosan csináljuk és nem panaszkodik, neki jó ez így,de ha gumit kellene hasznlni abban is benne lenne.1-szer csináltuk úgy h. belém élvezett,de azt mondta semmivel nem rosszabb a megszakításos módszer, h. a hasamra v. a hátamra élvez, mint hogy belém.Nem lettem terhes(de ti erre azért ne adjatok), nálunk nem gond ha teherbe esem,de ti még fiatalok vagytok.Szerintem ez így jó ahogyan leírtad.De akkor már a spermicides óvszert használd,mert attól tuti h. nem lesz terhes z előnedvtől sem. 25/L
2010. ápr. 19. 06:47
 24/35 anonim ***** válasza:
0%
Nem egyszerűbb lenne ha a csajod fogamzásgátlót szedne?:D ja de mondjuk sztem te akkor is gumiznál közbe xD nem tudom miért kell ennyire félni :S
2010. ápr. 19. 14:13
 25/35 anonim ***** válasza:

Szerintem meg nem baj,ha így csináljátok.Az én barátom is ilyen és én ennek örülök.Több ismerősöm is gumi mellett esett teherbe...Meg nekem is mondta barátom,hogy jobban szereti ha inkább rám élvezhet:$

Úgyhogy níugi nem lesz gond.;)

17/L

2010. ápr. 19. 15:32
 26/35 anonim ***** válasza:
Szerintem meg sokkal jobb érzés a pasinak is ha a lányba élvezhet, gumi nélkül ;) Erre találták fel a fogamzásgátlót...Nem hinném h teherbeesne a bnőd mellette, max akkor ha helytelenül szedi!
2010. ápr. 19. 15:56
 27/35 anonim ***** válasza:
0%
Mondja már meg nekem valaki, miért kell óvszer mellette megszakítani. K...va életbe, nem értem..... De komolyan!!
2010. ápr. 19. 21:19
 28/35 anonim ***** válasza:
k.rva életbe, azért, mert miután a pasi elélvez, lelankad, és amikor huzza ki, lecsuszat a gumi, vagy benne maradhat a csajban, és a cucc belémehet. ezért..
2010. ápr. 20. 10:26
 29/35 anonim ***** válasza:
nemkell egy napig bennehagyni miután elment.... vagy nemtom ti hogyvagytok de nekem nemazvan hogy elmegyek és abban a másodpercben már egyáltalán nemáll.... meg hamár elment mérnem veszi kell? fázik és melegen akarja tartani?
2010. ápr. 20. 20:27
 30/35 anonim ***** válasza:
nekem meg az van. vagyis a pasimnak. meg különben se akarok kockáztatni. jó? ugyh álljál le!!
2010. ápr. 20. 22:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!