Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Mikor elkezdem a 2. levelet,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikor elkezdem a 2. levelet, már tuti véd?

Figyelt kérdés
Most kezdtem el a fogamzásgátlót (Dienille), és a doki azt mondta, hogy 1 hónapig még ajánlott védekezni. Na most 1 hónapot úgy érti, hogy 21tabi+7 szünetnap, vagy még a 2. levél megkezdése után kicsivel?
2010. febr. 16. 19:16
 1/9 anonim ***** válasza:
Szerintem az egy hónap 4 hetet foglal magában, ami gondolom a 21 + 7 nap, ahogy írtad. Szóval sztem a 7 napos szünet után már védve vagy. Mondjuk én nem ezt szedem, csak tippelek, de nincs rajta a betegtájékoztatón egyébként, hogy hányadik naptól véd?
2010. febr. 16. 19:28
 2/9 anonim ***** válasza:
Ha elfogyasztottad az első levelet védve vagy.:D De azért ne élvezzen beléd a pasid...
2010. febr. 16. 19:39
 3/9 A kérdező kommentje:

Köszi a gyors válaszokat.

Hát a doki aztmondta, hogy már 2 hét után véd, de 1 hónap a tuti.:)

Nem fog belém élvezni:)

2010. febr. 16. 19:49
 4/9 anonim ***** válasza:
10%

könyörgöm ne tömjétek faságokkal a kérdező fejét.

a fogamzásgátlót azért hívják fogamzásgátlónak mert gátolja a fogamzást. azaz nem leszel terhes, tehát nyugodtan belédélvezhet, és igen a 2. levéltől már tuti védve vagy. és nyugidtan élvezzen beléd a pasit, nemmondod komolyan h hormonokkal tömöd magad ésmég ígyis megfosztod azt a szerencsétlen pasidat a normális orgazmustól, meg magadat is a normális szextől. ez a "húzd ki mielőtt elmész" ez a lehető legszarabb szeretkezés, sőt, ez nemis szeretkezés, hanem szenvedés. azért szeded a tablettákat h beléd élvezhessen.

ha nemakarod akkor bőven elég neked vmi felnyomogathatós hüvelykúp.

2010. febr. 16. 20:20
 5/9 anonim ***** válasza:
Szerintem a kérdező majd eldönti... nem kell nekitámadni senkinek sem, és nem tömtük "f*szságokkal" a fejét...
2010. febr. 16. 20:50
 6/9 anonim ***** válasza:
43%

á neeeeem...szted az mi ha nem fasság hogy ne élvezzen belé....:S

azért mert te komplexusos vagy meg szarrá parázod magad, ne vidd ezt át másokra és ne tanácsold másoknak, mert egyszerűen hülyeség. jó h nem húzol még rá óvszert, mert ajánlasz neki hüvelykúpokat, ésha véletlenül mégis beléélvezett a pasi és kiszakadt a gumi akkor küldöd el 72 órásért...:S

2010. febr. 16. 21:10
 7/9 A kérdező kommentje:

Megtudtam amire kíváncsi vagyok.

20:20: Majd a barátommal eldöntjük, hogy s mint lesz ez az élvezés dolog. Csak hirtelen választ adtam a kommentelőknek

Köszönöm a normális válaszokat.:) Sokat segítettetek.

2010. febr. 16. 22:15
 8/9 anonim ***** válasza:
"Kedves" 21:10, első vagyok, én írtam, hogy nem tömtük a fejét, és nem mondtam, hogy ne élvezzen belé a barátja. Ha szedi az gyógyszert és óvszert is használnak, semmi akadálya. Attól, hogy valakinek más a véleménye, mint neked, nem kell neki esni a torkának...
2010. febr. 19. 17:09
 9/9 anonim ***** válasza:
Úristen, de félelmetesen ostobák vagytok. Minek szedné tablettát óvszer mellé? Miért ne élvezhetne bele a barátja, ha úgyis szedi azt a rohadt tablettát? Az élet jogát elvenném az ennyire buta emberektől, ráadásul van pofátok a hülyeséget Szentírásként továbbadni.
2016. okt. 20. 17:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!