Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit lehet tenni? Tuti terhes?
szerintem nem terhes hanem a parátol van hányingere.
de tesztet kell venni és kiderül
még nyugodtan várhattok pár napot
Szóval kb peteéréskor betetted neki, mikor előtte elmentél, szóval még volt is anyag a péniszedben.
3 nap nem késés, a hányinger meg akármitől lehet. És nem tudom, mit értesz ilyenek alatt, de egy két hetes terhességet nem érez meg a test, viszont van erre egy remek dolog, úgy hívják: TERHESSÉGI TESZT. Amit bármily hihetetlen, meg lehet vásárolni, és biztosra tudjátok, hogy terhes-e. És nem, a gyakorikérdések.hu oldal nem terhességi teszt.
Tutira nem lehet megmondani, de esély van rá!
Hiába törölgetted meg, de gondolom, a húgycsövedet nem törölted át. És az előző orgazmusból a húgycsőben bőven marad spermium, ami a következő aktusnál az előváladékkal kimosódik.
A kockázatot csökkenti, ha voltál pisilni a két aktus között, bár akkor sem nulla.
Vegyetek egy tesztet, párszáz Ft, és minden kiderül. Lehet terhesség is (főleg, ha peteérés előtt történt), de okozhatja a tüneteket a terhességtől való félelem kiváltotta stressz is.
Hopsz, most nézem, pont peteéréskor történt!
Mindenképpen teszteljetek!
Aki meg azt mondja, ekkor még nem lehet hányingere... háááát, nekem már a kimaradt mensi napján volt anno...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!