Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet ebből terhesség nagy eséllyel?
Sziasztok!
A ciklusom 10.napjáén járok,hamarosan peteérésem lesz.A problémám a következő.Pharmatex tablettával védekeztünk,mondtam a páromnak,hogy most mielőtt elmegy,szóljon és és húzza ki.
Nem tette meg.
Előtte már pettingeltünk,szóval ez a második orgazmusa volt,és úgy tudom,hogy akkor már a spermiumok száma is kevesebb.Így,hogy a Pharmatexet használtam(bár most nem tudtam valami miatt nagyon mélyre felhelyezni),és hogy már másodjára ment el,sok esély adható még a teherbeesésnek?
Köszönöm előre is a válaszokat!
Uh...és Te is használtad a Pharmatexet?:S
Köszönöm az eddigi válaszokat
Igen, akkor próbáltuk ki másodszorra, és szart sem ért. Jó nálunk azért jutott belülre is a cuccból, de ennek elvileg meg kéne ölnie a spermiumokat...
Először mikor kipróbáltuk, akkor még csak szex se nagyon lett a dologból mert annyira mart az a szar!
Ne haragudj,hogy Téged zargatlak a kérdéseimmel,csak annyit szeretnék még tudni,hogy utána mennyi idő múlva mostad ki magad lent?
Köszönöm,hogy megosztottad az eddigi tapasztalatodat is:)
Nagyon aranyosak vagytok mind,hogy ilyen kedvesen válaszoltok!És,hogy segítetek.Attól tartottam,hogy majd számos leb'szó szöveget kapok.
És peteéréskor vagy a környékén is használtad?Az a legfőbb baj,hogy annyira mélyre nem tudtam felhelyezni,viszont még abban bízom,hogy mivel a párom másodjára ment el,kevesebb spermiumot tartalmazott...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!