Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Lecsúszott, lehet baj?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lecsúszott, lehet baj?

Figyelt kérdés

Barátommal szexeltünk a héten, gumiban. Közben lecsúszott neki, de úgy, hogy a vége még kint is volt a nemi szervemből, és még sokáig nem ment el. Szerinte szinte egyből feltűnt neki, hogy lecsúszott. Lehetek terhes?

Azt mondja, hogy szerinte kihúzás közben csúszott le, szóval, miközben épp kihúzta. Szex közben többször megáll megnézni, hogy nem csúszott-e le, és szerinte ekkor jöhetett le. Miért csúszik le??

Szerinte az izmomat összeszorítom odalent és mikor ő kifelé húzza, akkor a gumit kvázi lehúzom róla..

2010. febr. 15. 22:32
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Szerintem a súrlódástól csúszik le, nem a hüvelyizom-szorítástól.

Sanszos, hogy nem vagy terhes. Mikor jön meg?

2010. febr. 15. 22:43
 2/12 anonim ***** válasza:

Az óvszer használati utasítását nem árt elolvasni, használat előtt! Fontos, hogy a még merev péniszt egyszerre el kell távolítani a hüvelyből elélvezés után, mert ha petyhüdtté válik, akkor van esély a lecsúszásra.

Az, hogy lehet-e baj? Lehet! 95%-os a védettség terhesség esetén a normális használat esetén is. A maradék 5%-ba esik a nem rendeltetésszerű használat, és külső behatások. Már attól is terhességet lehet szerezni, hogy barátodat orálisan kényezteted szex előtt, majd TE helyezed fel az óvszert a hímvesszőre, így a külső részére is juthat olyan előváladék, ami tartalmaz spermiumokat! Szerintem fontos lenne, hogy ha a lány már megfogta a péniszt szex előtt, akkor Ne ő tegye fel a gumit!

2010. febr. 15. 22:43
 3/12 A kérdező kommentje:

nem ment el, nem puhult el

nem azért jött le!

2010. febr. 15. 22:45
 4/12 A kérdező kommentje:

a külső részére is juthat olyan előváladék, ami tartalmaz spermiumokat! Szerintem fontos lenne, hogy ha a lány már megfogta a péniszt szex előtt, akkor Ne ő tegye fel a gumit! ez mese, szerintem előbb nyerek a lottót, mint, hogy ilyen miatt legyek terhes

de a lecsúszás paráztat

2010. febr. 15. 22:47
 5/12 anonim ***** válasza:
hát ha nem ment el, belül is csak előváladék lehetett, szóval akkor a meglátásod szerint azért sem kellene paráznod, ugyanolyan mint ha kívül lenne a gumin az előváladék... "Előbb nyerek a lottón" hát lehet, de tudod, ha már beüt a baj, jön a baba... az meg ugye cinkes ha nem kívánt...
2010. febr. 15. 22:59
 6/12 anonim ***** válasza:
előváladéktól is lehetsz terhes. termékeny napjaidban voltal? ha igen, akkor 72 oras tabletta!!
2010. febr. 15. 23:31
 7/12 A kérdező kommentje:

én arra mondtam a lottós dolgot, amit leírt a második válaszló, hogy kint , hozzáér, stb. nem véletlenül van több millió hímivarsejt, szóval, azért kell annyi, mert nehéz eljutniuk a célig.. szóval, előváladék, ami kívül a gumira kerül és vissza, stb. ettől nem lehet terhesnek lenni

kérdésem, hogy ha lecsúszik a gumi, de nem ment el, és ráadásul úgy csúszott le, hogy a vége még kint volt.. srác nem ment el, lehetek terhes?

2010. febr. 15. 23:35
 8/12 anonim ***** válasza:
az előváladéktól is lehetsz terhes. mi a kérdés??
2010. febr. 15. 23:39
 9/12 A kérdező kommentje:

Sokszor olyan esetben is "72 órás tabletta!!!!!" a válasz, amikor teljesen felesleges, és ezzel sokkal nagyobb rizikót vállalnak, ha megfogadják, mint kellene. van pl. olyan, hogy srácról lecsúszott a gumi, de nem ment el, ilyenkor épelméjü ember szerintem nem is gondol 72 órásra. Ilyenre szerintem akkor van szükség, mikor ondó is kerül a vaginába, de nem előváladék. Sokan mondják azt is, hogy előváladéktól is lehet valaki terhes, pedig az előváladék nem tartalmaz életképes hímivarsejteket, max. akkor, ha pár órával korábban volt magömlése, és maradt hímivarsejt a húgycsőben, amit az előváladék "kimos2, de ettől is a teherbeesés elenyésző. Nem nagy felelőtlenség ilyenkor 72 órás tablettát ajánlani szegény kérdezőnek??

Nem is beszélve annak hatásairól!

szóval , ha kihúzás közben csúszik le, nem is ment el, szerintetek lehetek terhes?

2010. febr. 15. 23:43
 10/12 anonim ***** válasza:
szerintemmeg ne álljon le folyton megnézni szex közben, ez milyen már? az egészet elrontja. szexeljetek már normálisan, könyörgöm....vegyen kisebb óvszert.
2010. febr. 16. 00:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!