Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A menstruáció utáni három napban lehet biztonságosan védekezés nélkül szeretkezni?
Figyelt kérdés
Igaz, hogy akkor nem fontos gumit használni, mert nem lehet teherbe esni?2010. febr. 15. 17:45
1/8 Szupermókus válasza:
Háát elvileg nem lehet teherbe esni, de én ajánlom azért a gumit. A sperma azért nem pusztul el 1-2 órán belül.
2/8 anonim válasza:
max 4-5 napig el benne a sperma. nah szamold ki.
ha a ciklusod 5 napot tart (tegyuk fel) akkor + meg 3 nap es + meg 4 nap(amig meg elnek a spermak) az mar 12. Nah hat kb akkor ovulalsz. szoval vigyazz hogy szamolod a dolgokat:). De szentem nem
3/8 anonim válasza:
Egy nőnél nincs olyan nap vagy óra vagy perc,amikor 1000%-ig biztos lehet benne,hogy nem esik teherbe.Még menstruáció alatt is.Nyilván az esélyek nem ugyanakkorák,de olyan,hogy nem lehet terhes,olyan nap nincs!
4/8 anonim válasza:
már bocsi de biológia vagy felvilágósító óra nemvolt??
bármikor teherbe lehet esni...még menszesz alatt is.
sőt ha nem is benned élveznek el akkor is van rá esély.
5/8 anonim válasza:
Egy nő akármikor terhes lehet, nincs olyan h na most nincs rá esély... A védekezés mindig fontos, már csak a fertőzések elkerülése végett is!
6/8 anonim válasza:
még a mentruáció alatt is teherbe eshetsz...
7/8 anonim válasza:
akármikor teherbe eshetsz, nemvagy robot, amit előre programoztak. az élő szervezet pedig kiszámíthatatlan.
8/8 anonim válasza:
NEM. Ovuláció elvileg bármikor bekövetkezhet, pl. intenzív orgazmus hatására is. A legbiztonságosabb olyankor védekezés nélkül csinálni, mikor a nőnél testi jelei vannak már, hogy már megtörtént a petesejt beágyazódása és "meg fog jönni". De még olyankor sem 100%. A "naptármódszert" kombinálva a megszakításos módszerrel elég közel tudsz kerülni a 100%-os biztonsághoz, de azt elérni csak tablettával tudod - vagy tévézéssel. :) Én nem is vagyok híve a 100%-os biztonságnak, hiszen lehet, hogy éppen a Kisjézus világra jöttét gátolod meg :) - de viccet félretéve, nem jó dolog ennyire útját állni a természetnek. Olyannal meg ne dugj, akivel soha, semmiképpen nem szeretnél gyereket. Merthogy a természet az elsődlegesen arra találta ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!