Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Basszus. Mondjatok hogy jol kezdtem szedni a fogigatlot!?
Meg eddig sosem szedtem. Mar 2 honapja kivaltottam ( Altforalle)
Tegnap jott meg a mensim es elkezdtem szedni.
De baratnom aki mar kb 1 eve szedi mondta hogy menstruacio utani elso nap kell bevenni.. vagyis hogy o ugy tudja.
Akkor en most elcsesztem?
Vagy jol csinaltam?!
19/L
A menzesz első napján kell elkezdeni szedni, de az sem baj, ha valaki nem az első nap kezdi el szedni, csak a legtöbb fog. gátló általában akkor véd az első szemtől kezdve, ha a menzesz első napján kezdi el szedni az illető, ha nem így tesz, akkor az ilyen fajták nem hatnak egyből, akkor kb. 1 hétig kell plusz védekezés mellette.
Szóval igazából nincs olyan, hogy ekkor-vagy akkor kell elkezdeni szedni, ajánlott a vérzés első napjától, ez a legcélszerűbb, de azzal, hogy valaki a második napon kezdi el szedni, azzal sem csinált butaságot. Ami a lényeg, hogy ezután pontosan úgy szedd, ahogy benne van a tájékoztatóban, azt mindenképpen OLVASD VÉGIG! És figyelj arra is, hogy mik csökkenthetik a hatását és olyankor alkalmazz kiegészítő védekezést!
tehat egyszerubb kiirni egy kerdest es VARNI hatha valaki rossz tanacsot ad minthogy elolvasni egy papiron par sort...
f*ck logic.
Szerintetek nem olvastam el?!?!
Te meg elvileg felnott ember vagy de annyi eszed nincs hogy a kerdesre valaszolj?
Gratulalok!
1) Fiatalabb vagyok nálad és így több eszem van, szóval ezt buktad.
2) te írtad a második hozzászólásban, a saját szavaid:
"gondoltam egyszerubb itt gyors megkerdezni hatha tudja valaki"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!