Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnőm nem akar bevenni esemény utáni tablettát. Jogosan?
Tegnap este, mire odakerült a sor a szexre, kétszer voltam a WC-n pisilni. Előtte ejakulációm kb 1 hete volt. Aztán ahogy benne voltunk a dologban, egyszer csak kiszakadt az óvszer. Nem tűnt fel, 2-3szor még megcsináltam egy odavisszát, aztán kihúztam, hogy megnézzem jól éreztem-e. Tényleg ki volt szakadva. Kipréseltem a péniszemből egy csepp előváladékot. Tehát még messze voltam az elélvezéstől.
Lehet-e baj ebből? Jogosan mondja a barátnőm, hogy nem kell tabletta? (mert, hogy attól akkor hányna). Barátnőm nincs épp az ovulációs időszakában.
Honnan tudja, hogy hányna tőle?
Mondjuk, ha ilyen formában valóban kijönne belőle, akkor tényleg felesleges, mert úgy hatása nem lenne.
Ha viszonylag fix a ciklusa és valóban vagy kevesebb, mint 1 hét múlva meg kell jönnie a következő vérzésének, vagy több, mint 3 hét múlva várja -> akkor tényleg nem valószínű a terhesség, de csak nem valószínű és nem 100 %.
(2-es! Összevissza 1-2 olyan óvszer van forgalomban, ami spermicides, a többi 99 NEM az, ezért felejtsétek már el ezt a marhaságot!)
3 ugyanolyant? Mert akkor lehet.
Lifestyles-ból például csak az ultra safe spermicides, a másik 10 fajta nem.
Durexből egy sem az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!