Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
14 éves lány vagyok. A barátom 24. Szeretnénk lefeküdni egymással, de én félek. Ő nem szereti a gumit, azt monta, hogy majd idöben kiveszi. Használjunk ószert nagy ne?
röviden, tömören a kérdéseidre válaszolva. bár már leírták előttem, de az ilyeneket sosem állhatom szó nélkül.
Használjunk ószert nagy ne? --> ha már vagy olyan butuska, hogy lefekszel a pedofil barátunkkal, akkor igen, használjatok. ahogy azt már előttem mondták, "ha a szexet akarja, akarja az óvszert is".
És ha mégsem veszi ki? --> ha kiveszi is lehetsz terhes, az előváladéktól. és én nem bízok benne, hogy ki tudja venni. ha egy 14 éves lánnyal kezd, nem lehet nagy tapasztalata. és ezzel nem téged szidlak. a nők naívak, én is az vagyok.
Egy barátnőm azt mondta, hogy ha nem hagyom neki, akkor elhagy. --> jobban járnál nélküle.
Biztos nem leszek terhes így? --> nem vagyok statisztikus, de ennyi szerencsétlen körülmény mellett csoda lenne, ha nem lennél terhes.
Gratula a kedves "pedofil" barátodhoz
Nem akar tőled semmi csak le fekszel vele aztán csá!Ha nem lesz gyerek szerencsét van ha meg összejön a gyerek dolog akkor a barátodat komoly büntetés is várhatja kiskorú megrontásáért.(Főleg ha a szüleid megtudják tehetnek feljelentést és akár le is csukhatják)
De legalább neked lenne anyi eszed hogy inkább vársz még ezzel.Fiatal vagy inkább játsz a barbibabáiddal és ne ilyenekkel foglalkozz.Ha majd el jön az idő meg a megfelelő személy akkor nem fogod megbánni hogy dobtad ezt a pasit.
miért nem lehet korodbélit választani?
Mekkora egy fasz hogy 24 évesen 14 évessel jár
Anyád mit szól hozzá?
mekkora egy lúzer hogy 24 évesen arra vár hogy végre hagyd magad.
Valszeg a gyerek szinvonala is ilyen tizen körül van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!