Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetek terhes? Hulyeseg valoszinu, de nagyon aggaszt
Figyelt kérdés
Penteken kellett volna megjonni,de nem jott egyaltalan nem is ereztem elotte se es most sem a szokasos tuneteket... Szuz vagyok..csak pettingelni szoktunk..majdnem biztos vagyok benne,hogy nem kerult a huvelyem kozelebe ondo... Viszont ma mar 200x biztos voltam pisilni es szedulok is..2015. márc. 1. 20:45
2/7 anonim válasza:
Nem vagy az.
Amúgy is csak 2 nap telt el péntek óta.
És mi lesz akkor most ezután, ha már szeretkezni is fogtok? Minden hónapban agyalni fogsz ezen és félni?
Na, addig, míg nem vagy elméletben tisztában a dolgokkal, ne is szexelj.
3/7 anonim válasza:
csak nem a szentlélek szállt meg ?
4/7 anonim válasza:
Ha szűz vagy, akkor nincs miért aggódni.
Ne idegeskedj feleslegesen.
5/7 anonim válasza:
Szűzen teherbe esni elég nehéz, ha csak nem Máriához van szerencsém...
Menj el orvoshoz.
6/7 anonim válasza:
a szédülés miatt már 4-6hetes terhes vagy
7/7 anonim válasza:
Figyelj! Én a helyedben már elmentem volna nőgyógyászhoz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!