Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Először használok fogamzásgátlót, tudom, hogy a menstruáció 1. napján kell bevenni az első szemet, de?
Figyelt kérdés
De ha nekem mindig úgy jön meg, hogy a konkrét menstruáció előtt barnás folyásom van, akkor már akkor bevehetem, ha ez megjelenik, vagy ha a konkrét menstruáció van??2015. febr. 28. 16:29
1/4 anonim válasza:
Mert szerinted a barna folyás az mi, ha nem menstruáció?
Az is vérből van.
Már akkor jobb ha beveszed, mikor ez a barnás folyás megjelenik.
Utána még 1 hónapig kiegészítő védekezésként óvszert használjatok, ha arra kerül a sor. Ennyi a biztonsági idő míg teljesen védett leszel.
2/4 anonim válasza:
a barnás folyás az a menstruáció 1.napja kiscsillag.
3/4 A kérdező kommentje:
Jójó, köszi. :)
2015. márc. 1. 17:46
4/4 A kérdező kommentje:
Az orvos egyébként azt mondta, hogy ha a ciklus első napján beveszem, már azonnal védett vagyok, sőt, a betegtájékoztató is ezt írja. :)
2015. márc. 1. 17:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!