Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Megmerjük tenni holnap a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megmerjük tenni holnap a barátommal?

Figyelt kérdés

A barátommal holnap szeretnénk lefeküdni - Ő már nem szűz, de én még igen - és Neki van egy olyan problémája, hogy óvszerben abszolúte nem érez semmit. Egy korábbi barátnőjével hónapokig megszakításost csináltak, mert a lány nem szedhetett fog.gátló tabit, és nem lett baba. Ezek szerint az előváladékában nincsenek életképes spermiumok, amiktől terhes lehetnék?

17/L

2010. febr. 13. 17:23
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
96%
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__fogamzasgatlas_.. olvasgass egy kicsit, hányan estek teherbe úgy ahogy ti szeretnétek védekezni. ne legyél hülye! a megszakítás nem védekezés, a barátod meg egy felelőtlen...
2010. febr. 13. 17:25
 2/13 anonim ***** válasza:
95%
Bármennyire is szerelmes vagy, ez a "vigyázok" módszer nem mindekinek jön be. Gondolom, nem szeretnél sem leányanya lenni, sem egy abortuszt, szóval találjatok vmi más védekezési módot, mert a megszakítás nem biztonságos.És igen, már az előváladék is tartalmaz spermiumokat, amik megtermékenyíthetnek.Valamilyen zselé, kúp, amit előtte felhelyezhetsz, bár ez neked nem annyira jó, mivel első alkalom lesz.Szóval kibírhatná érted az óvszert! (Járatos vagyok a témában, nekem mesterségesen lett babám, sokat olvastam ilyen dolgokról.)A lényeg:én nem tenném meg a helyedben ilyen feltételekkel.
2010. febr. 13. 17:28
 3/13 anonim ***** válasza:
95%

de van az előváladékban sperma!!!!

jó szöveg a barátodtól.hogy ne kelljen gumit húzni!te meg olyan kis buta vagy,be is veszed.ha nem húz gumit (mivel 1 nap van holnapig így gyógyszer kizárva,meg minden más)számíts rá,hogy teherbe esel!és mit csinálnál?az a pici magzat semmiről nem tehet!ugye nem akarod?akkor ne hagyd magad!!!mondd meg vagy gumi vagy sehogy!

olyan meg nincs hogy nem érez semmit óveszrben.valóban kicsit gyengébb az érzés,de nem semmi!nem szép dolog,hogy manipulál érzelmileg!tuti szeret?és arra mit mond hogy te akarsz gumit?ne légy felelőtlen!és örülök hogy elötte kérdeztél és nem akkor mikor már késő!

2010. febr. 13. 17:42
 4/13 anonim ***** válasza:
96%
szia ne haragudj de a mai óvszerek elég vékonyak és biztonságosak.tehát ha vki a gumiban nem érez semmit akkor anélkül sem.ez csak kifogás a barátod részéről valszin többet akar és nagy felelőtlenséggel akarja csinálni.ha nem engedi a gumit akkor te meg ne hagyd magad mert a baj mindig akkor jön mikor a legkevésbé számítanál rá.a gumiban is lehet érezni sőt még jobban tehát hazugság amit mond....
2010. febr. 13. 17:56
 5/13 anonim ***** válasza:
96%

jajj te lány :) igazából ez a fiú egy nagy tahó...

egy szó mint száz teljesen egyetértek az előttem szólókkal!Ne menj bele óvszer nélkül,és ide is érvényes az hogy ha szeret akkor felhúzza azt a rohadt óvszert....

2010. febr. 13. 18:22
 6/13 anonim ***** válasza:
90%
Az ő váladékában vannak életképes spermiumok, csak lehet hogy a csajnak nehezebb lesz érett fejjel teherbe esni, vagy éppenséggel meddő. Attól te még ugyanúgy lehetsz terhes a pasitól, mivel te nem az a csaj vagy.
2010. febr. 13. 18:30
 7/13 anonim ***** válasza:
91%

Komolyan olyan embernek akarod adni a szüzességed, akinek annyit nem érsz meg, hogy gumit húzzon mikor megfoszt tőle?

Ez a "nem érzek semmit" duma a legnagyobb átverés a szűzlányok fel, a legnagyobb tahóktol! Hidd el kislány, nem szeret a pasid, ha ilyeneket monnd, hisz vállalja hogy inkább tönkretesz egy életre, minthogy felhuzzon egy kis gumit: amiben ha kicit csökkentve is, de frankón lehet érezni a dolgokat. Monnd neki, hogy ha teherbe esel nem lesz abortusz (persze azért legyen, ha neadjisten eztörténne!) és fizetheti a tartásdíjat, ahhoz mitszolna?

Én a helyedben nem ilyennek adnám a szüzességem. Amugy igen, az előváladékban életképes spermiumok vannak, könnyü tőlük teherbe esni. Ez NEM védekezés, tanuljátok már meg.

2010. febr. 13. 19:03
 8/13 anonim ***** válasza:

Én a helyedben nem feküdnék le a sráccal. Ha megkockáztatja, hogy terhes legyél (IGEN, lehetsz terhes), nem szeret, és bármit mond, ez így van. Tudja, mivel jár egy abortusz és kitenne téged ennek? És te tudod? Ha tudnád, nem kérdeznél ilyen baromságokat.

A Pearl index egy szám, amely azt mutatja, hogy a 100 nő közül, akik egy éven keresztül használják az adott fogamzásgátló eszközt, hányan esnek teherbe. A megszakítás Pearl indexe 35!!! Magyarul: egy év alatt minden harmadik, megszakítással védekező nő teherbe esik. Remélem, felfogtad...!!

Az óvszer Pearl indexe 3-4, a tablettáé 0,1. Vagyis 100 nőből rendesen szedett tabletta mellett 0,1 (gyakorlatilag 0) esik teherbe.

2010. febr. 13. 19:22
 9/13 anonim ***** válasza:
90%
hehe, fura, h itt ennyien tudják, h a megszakitásos módszer nem biztonságos. amikor meg én irom, akkor én vok az idióta, meg a hülye. na, mind1. szal, a lényeg, h igen, lehetsz terhes, ha csak kiveszi, mielőtt elmenne. és mi a garancia, h kiveszi? és ha éppen nem sikerül neki? olyan is van. ne érdekeljen, h mit csinalt az előző barátnőjével. lehet, h a csaj a meddő. én csak annyit tudok mondani, h nekem 2 baratnőmnek azért kellett abortuszra menniuk, mert " vigyaztak ". ne kockáztass. vagy irass fel tabit ( amit én nem tennék, esetleg majd később ), vagy megmondod a baratodnak, h vagy gumi, vagy nincs szex. és ez csak pasihiszti, h nem érez benne semmit. ha nem érezne éppen semmit, akkor nem is menne el. nem? márpedig az én pasim mindig el tud menni óvszerben. ugyh, ez hülyeség.
2010. febr. 13. 19:32
 10/13 anonim ***** válasza:
0%
gumiban sosem szexelnkék,inkább akkor örökk életembe szüz maradnék!!!
2010. febr. 13. 20:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!