Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen fogamzásgátlót tanácsoltok? Mennyire hatékonyabbak a kevés hormontartalmúak?
A hatékonyságuk elvileg nagyjából azonos, nem a hormontartalomtól függ. Vagyis nem csak attól.
Leginkább azt tudom tanácsolni, hogy ha bármilyen gondot, problémát, furcsaságot tapasztalsz, ne félj azonnal visszamenni az orvoshoz és másik gyógyszert kérni. Nekem volt olyan, amitől folyamatosan hasmenésem volt, ennek ellenére 3 hónapig szedtem. Ha most lennék így vele, egy héten belül visszamennék másik gyógyszerért.
Ami még fontos: ragaszkodj a normális kivizsgáláshoz előtte. Ez időigényes, és sok orvos nem is akar megvizsgálni, csak felírja a gyógyszert. Ez pedig veszélyes, egy trombózisból következő tüdőembólia akár azonnali halált is okozhat. Szóval legyél tudatos, mert a felelősség a tiéd, nem az övé!
fontos, ha nem válik be az egyik fajta,próbálj ki mást is :)
lyndinette,yasminelle-ezeket szokták adni 20 alatt mostanság
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!