Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megszakitassal voltam egyutt a baratommal. Szerintetek lesz belole baj?
Igen,tudom,ez nem fogamzasgatlo modszer es ne szexeljek ha ezt nem tudom.
De szeretnem a velemenyeteket ill. tapasztalatokat.
Ovszert hasznalunk,volt egy ido,mikor fogamzasgatlot szedtem,de nagyon rosszul voltam tole,abba kellett hagynom. A fogamzasgatlot azert kezdtem el szedni,mert mindketten utaljuk az ovszert es allandoan tortenik valami,vagy kiszakad,vagy lecsuszik,bennem marad.
Ket hete voltunk egyutt. Ovszert hasznaltunk az elejetol,a vegen altalaban oralisan kenyeztetem,es igy megy el. Most is z tortent,de csinaltam vagy 3/4 oraja es nem ment el. Es vegul csak kieroszakolta (igen,ebben is en vagyok a hibas,tudom. Hulye vagyok,h engedtem.),hogy gumi nelkul szexeljunk. Kb ot perc volt es elelvezett(persze nem bennem).
Par napja erzem,hogy hisztis vagyok es meg fog jonni. Tegnap azt hittem meg is jott. Egy kicsit vereztem. De kesobb mar nem volt semmi. Ma ugyanugy nem jott meg,semmilyen folyasom sincs. Semmi.
Izgulos tipus is vagyok es kezdek megijedni.
Miert lehet az,hogy volt egy nagyon kis verzesem,majd semmi??
Baj nem lesz, hacsak nem volt nemi beteg. Viszont egy édes kis csöppségnek lehet, hogy hamarosan az anyukája leszel!
De ez ugyebár nem szabad, hogy váratlanul érjen, elvégre ennek tudatában engedted, hogy bumi nélkül is betegye. ;-)
Igen,valoszinu. De nem en csinalom. Elotte masfel evig kifogastalanul hasznaltuk az ovszert az elozo baratommal. Soha nem tortent semmi. De most, en nem tudom mit csinal vagy miert,de allandoan csuszkal a gumi. Pedig joval vastagabb,mint az exem.
Azt tudom,h lehetni lehet belole baj. Ezert is izgulok.
7-es koszonom szepen a valaszt! Az elso ertelmes es nem lenezo. Az en kornyezetemben is sok ember van,aki megszakitasos modszerrel el nemi eletet es eddig meg nem esett teherbe. De en beleorulnek. Annyira ideges vagyok most is,hogy szerintem mar inkabb csak amiatt nem jon meg.
Igen,tudom,hogy az elovaladek is tartalmazhat spermiumokat.
Megegyszer koszonom a valaszt!
Mellesleg nagyon szivesen lennek anyuka, es leszek is remelhetoleg, de nem ilyrn fiatalon es nem ilyen anyagi helyzetben.
Kérdező: van aki évekig így csinálja és nincs belőle gond, van olyan aki több 10 évig is
Szerencse kérdése végülis
Ha szupertermékeny vagy iszonyatpontos ciklussal,akkor van rá pici esély!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!