Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Ilyenkor pozitív a teszt?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyenkor pozitív a teszt?

Figyelt kérdés

csináltam egy tesztet és megjelent a csík h a teszt jó és negatív aztán kimentem a hidegbe és ahol a pozitív csík lenne ott a csíknak a szélei kicsit,halványan látszanak

bogyót szedek és most tartok szünetet ez a második nap és ma reggel kellett volna megjönnie de nem jött

2010. febr. 12. 14:41
 1/3 anonim ***** válasza:

Szellemcsíknak nevezik, x idő után azért nem érdemes figyelgetni a tesztet.Főleg, ha gyógyszert szedsz, minimális az esély, hogy terhes legyél.

Én babát szerettem volna és sokszor találkoztam ilyennel, mindig örültem, de utánaolvastam és írták sokan, hogy ez előfordul.Ha terhes vagy az jól látható csík lenne, még ha halványan is.

Nyugi, nem vagy terhes.

2010. febr. 12. 15:00
 2/3 A kérdező kommentje:
nagyon szépen köszönöm ez sokat jelentett nekem
2010. febr. 12. 15:12
 3/3 anonim ***** válasza:
annyi időn lehet értelmezni a tesztet amennyi rá van írva.
2010. febr. 12. 15:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!