Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fogamzásgátlás, terhes lehetek?
Fogamzásgátlóval ti, hogy szexeltek?
Mellékvédekezés nélkül elmegy bennetek a párotok, vagy megszakításos módszert alkalmaztok?
Biztonságos, ha bennem megy el gyógyszer mellett?
Mi megszakítással. Nem a terhességtől való félelem miatt hanem a gyógyszer mellékhatása miatt. Felborítja a flórámat, pont nem annyira, hogy fertőzésből fertőzésbe essek, viszont ha a párom belém élvez és nem irrigálok (mosom ki), akkor két-három nap múlva már állhatok sorszámért a nőgyógyászaton egy kis vegyes fertőzéssel, amit nem összeszedek hanem a felborulás miatt alakul ki.
Illetve úgymond "olcsóbb", hogy nem belém élvez a drága hüvely flóra visszaállítók helyett, amiket használnom kellene állandó jelleggel. Kicsit költséghatékonyabb, hogy csak egy százaszsepi kell egy doboz hüvelytabletta helyett havonta.
fogamzásgátlóval csak (kb 3 éve szedem), mindig belém élvez. sosem volt még baj.
és fertőzést sem kaptam még el. nem borult fel annyira sosem a hüvelyflórám. gyakran ellenőriztetem magam, és eddig még semmit nem talált.
a fogamzásgátló elvileg megakadályozza, hogy a petesejtjeid érjenek, és ezáltal megtermékenyüljenek, meg magát a beágyazódást is. ha úgy szeded, ahogy azt kell, akkor a nőgyógyászom szavaival élve "esélytelen a teherbeesés". bár tény és való, valóban megnöveli a fertőzésveszélyt.
Én amíg szedtem fog.gátlót,bő 6 évig szinte sose élvezett belém a párom. 1-2x előfordult,de mindig másként lett vége. Nem volt vele semmi gond :)
Ha helyesen szeded a fog.gátlót,akkor nyugodtan belédélvezhet a párod az első levél után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!