Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Teherbe ejtettem a "barátnőmet...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Anonymer kérdése:

Teherbe ejtettem a "barátnőmet", és megakarja tartani! Hogy beszélhetném le róla?

Figyelt kérdés
Nem érti meg hogy felelőtlenség, nem szeret, és nem is úgy tekint rám ahogy kéne.csak úgy elvoltunk.Kapcsolatot se akar se semmit csak úgy megakarja tartani.Semmi sem szól amellett hogy megtartsa, de nem fogja fel.Azt hiszi hogy ilyen egyszerű az egész, hogy ő most akkor megszül, tökmind1 hogy van e apa, Család, vagy nincs.Vagy csak én vagyok még ilyen "maradi" hogy ez nem így műkodik?
2015. febr. 18. 16:59
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Mond meg szépen neki, hogy:

-Figyelj ide.Nem vagy anyának való. Részegedsz,bulizol,tablettát se tudtál szedni,bár a sok alkohol miatt lehet nem is hatott stb...Ki tudja milyen betegségekkel születne a gyerek!

2015. febr. 19. 00:45
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

#12 Tényleg, mekkora felelőtlen f..z hogy lefeküdt a barátnőjével mint kb..... bárki más egy értelmes kapcsolatban, há' mit képzel ez magáról?

A csaj azt mondta hogy szedte a rohadt gyógyszert szóval nem a srác hibája ha az édes cicamica úgy gondolja minek elmondani hogy kihagyott egy szemet, úgyse lesz baj belőle.

Azzal pedig ne gyere nekem hogy "ha nem vagy kész gyerekre ne dugj" mert szerintem itt mindenki ez ellen tesz. Ha csak és kizárólag gyerekszülésre van szex, akkor miért van fogamzásgátló? Ja, hogy csinálhassuk gyerekszülés nélkül?

2015. febr. 19. 13:36
 13/14 A kérdező kommentje:
Nem a gyerektartás a fő problémám, hanem hogy nem tudnám le.ni hogy van egy gyerekem, pedig az lenne a legjobb.Elvenni meg sajnos nem tudom tőle!Ez van okuljatok belőlem :D Nőben csak akkor bízz ha a lovak legelnek a sírjáról.
2015. febr. 19. 18:55
 14/14 anonim válasza:

https://www.youtube.com/watch?v=xofoQflM8Hg

Undor fog el, mikor valaki úgy beszél a terhességről mintha teljesen természetes választási lehetőség lenne a születendő gyermek megölése. Elképesztő hogy mára az átlag magyar így gondolkodik! Erkölcsileg van még ennél lejjebb??

2015. febr. 25. 18:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!