Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Teherbe ejtettem a "barátnőmet", és megakarja tartani! Hogy beszélhetném le róla?
Mond meg szépen neki, hogy:
-Figyelj ide.Nem vagy anyának való. Részegedsz,bulizol,tablettát se tudtál szedni,bár a sok alkohol miatt lehet nem is hatott stb...Ki tudja milyen betegségekkel születne a gyerek!
#12 Tényleg, mekkora felelőtlen f..z hogy lefeküdt a barátnőjével mint kb..... bárki más egy értelmes kapcsolatban, há' mit képzel ez magáról?
A csaj azt mondta hogy szedte a rohadt gyógyszert szóval nem a srác hibája ha az édes cicamica úgy gondolja minek elmondani hogy kihagyott egy szemet, úgyse lesz baj belőle.
Azzal pedig ne gyere nekem hogy "ha nem vagy kész gyerekre ne dugj" mert szerintem itt mindenki ez ellen tesz. Ha csak és kizárólag gyerekszülésre van szex, akkor miért van fogamzásgátló? Ja, hogy csinálhassuk gyerekszülés nélkül?
https://www.youtube.com/watch?v=xofoQflM8Hg
Undor fog el, mikor valaki úgy beszél a terhességről mintha teljesen természetes választási lehetőség lenne a születendő gyermek megölése. Elképesztő hogy mára az átlag magyar így gondolkodik! Erkölcsileg van még ennél lejjebb??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!