Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Merevedési probléma óvszerral. Mi lehet a probléma?
Valószínűleg inkább pszichés a probléma, mivel ha a gumi elszorítja a tövét, akkor pont, hogy merevnek kellene maradnia. (Így működik a merevedést elősegítő péniszgyűrű is.)
Gyakorolj otthon óvszerrel maszturbálás közben. Vagy ha tényleg a méret a gond, akkor szexshopban lehet kapni nagyobb méretűt.
Nekem is pszhihés volt! :) Fel a fejjel. Gyerta segít, tegyétek tele vele a szobákat csak ne gyújtsátok fel a függönyt vagy valami mert haverom úgy járt... nem is állt fel neki utána! :D
Smároljatok és ne érjetek egymás nemiszervéhez csak tipi-tapi hagydj/kérd h karmoljon az nekem segített és csak akkor érjetek egymáshoz ha már érzitek nem bírjátok tovább... nekem ez vált be a kis krapek már nem bírt magával, persze ez pár hónap sex után volt stresszes időszakom volt, azután megfelelésikényszer stb... lazulj el. Vannak férfiak akik írtóznak tőle és emiatt lankad le... engem is szorít mégse lankad le! :) Remélem segítettem. csak légy laza és nyugodt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!