Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Merevedési probléma óvszerral....

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szőrös István kérdése:

Merevedési probléma óvszerral. Mi lehet a probléma?

Figyelt kérdés
Már elég sok óvszert végig próbáltam az összes névleges szélessége 56mm volt és ezek elég szűkek. Merevedés esetén ha felhúzom a nemiszerv tövénél rendesen felduzzad az ér és ezután már nem lesz olyan merev mint amilyennek lennie kéne. Próbáltam vékonyabb óvszerrel is ott is ez volt a probléma ( durex feel thin, real feel). Óvszer nélkül semmi problémám nincs aktus közben rendesen működnek a dolgok. Mostanra már nagyon zavar a dolog, mert azért biztonságosabb lenne óvszerrel. Esetleg próbálkozzak nagyobb méretűvel? Láttam hogy durexnak vannak 57mmesek esetleg azaz 1mm segítene vagy más problémám is lehet?

2015. febr. 9. 17:43
 1/3 Fényember ***** válasza:
100%
A barátomnak is volt hasonló problémája...de neki inkább pszichés volt...azt mondta hogy volt már együtt nővel közben még nem és így amint oda került volna a sor és felhúzta az óvszert mindig belankadt...de aztán egyszer komolyabban is rákérdeztem és akkor elmondta hogy még nem volt nővel..utána következő próbálkozásnál sikerült minden:) de amúgy hallottam hogy tényleg vannak olyanok akik valamiért tényleg nem képesek elviselni az óvszert...hátha neked is valami pszichés csak nem ilyen egyszerű indok miatt:)
2015. febr. 9. 17:50
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Valószínűleg inkább pszichés a probléma, mivel ha a gumi elszorítja a tövét, akkor pont, hogy merevnek kellene maradnia. (Így működik a merevedést elősegítő péniszgyűrű is.)

Gyakorolj otthon óvszerrel maszturbálás közben. Vagy ha tényleg a méret a gond, akkor szexshopban lehet kapni nagyobb méretűt.

2015. febr. 9. 18:04
 3/3 anonim ***** válasza:

Nekem is pszhihés volt! :) Fel a fejjel. Gyerta segít, tegyétek tele vele a szobákat csak ne gyújtsátok fel a függönyt vagy valami mert haverom úgy járt... nem is állt fel neki utána! :D

Smároljatok és ne érjetek egymás nemiszervéhez csak tipi-tapi hagydj/kérd h karmoljon az nekem segített és csak akkor érjetek egymáshoz ha már érzitek nem bírjátok tovább... nekem ez vált be a kis krapek már nem bírt magával, persze ez pár hónap sex után volt stresszes időszakom volt, azután megfelelésikényszer stb... lazulj el. Vannak férfiak akik írtóznak tőle és emiatt lankad le... engem is szorít mégse lankad le! :) Remélem segítettem. csak légy laza és nyugodt!

2015. febr. 9. 21:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!