Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Merevedési próbléma nem állok fel miután elmentem! Mit tegyek ez érdekében vagy miért lehet ez? :// A Többit lent.
Azt, hogy kezd úgy működni a farkad, ahogy annak kell...
Normális esetben a pénisz (főképp a makk) az első ejakuláció után extrém érzékennyé válik - így még csak meg sem fordul az ember fejében az, hogy közvetlenül utána egy második kövesse az elsőt...
23/F
Az 1. válaszolónak: Köszönöm az írásod! :)
Értem. Akkor remélem h csak ez :') a 2. válaszolonak pedig: Fizikálisan semmi :') de lelkileg lehetséges :// mert minden közösülésnél ha nagyon gyorsan elmegyek vagy mint a kérdésben is fogalmaztam "nem állok fel,, rosszul* érzem magamat még ha a barátnöm el is ment (bármilyen módon)
ilyen önbizalom hiányos dolgokkal kapcsolatba van egy javaslatom. beszéljétek meg. Annó nekemis volt hasonló problémám ( gyors elélvezés) ám megbeszélés után barátnőm közölte hogy ezt bóknak veszi mert ez azt jelenti számára hogy nagyon ügyes. és ez így is van. Mióta megbeszéltük újra szól a 6lövetű.
JAvaslom még hogy miután elmész ne hagyja lankadni. kérd meg hogy csókolgassa, nyalogassa még majd ess neki újra. egypróbát megér(:
Az a probléma hogy kifáradsz ott alul és sűrűn vannak egymás után a menetek így nincs ideje a péniszednek úgy mondd "újratöltődni".
Egy fél órás szünet jót tenne mire új menetbe kezdtek.
Egy próbát azért megér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!