Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Ha a fogamzágátlótól nem lesz...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a fogamzágátlótól nem lesz kedvem szexelni, akkor mi értelme?

Figyelt kérdés

2015. febr. 9. 10:40
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
Hat nem tudom.. Ahogy latom, vannak negativ de pozitiv tapasztalatok is
2015. febr. 9. 11:02
 12/22 anonim ***** válasza:

Nekem a fogamzásgátló is, a hüvelygyűrű is rendkívül lecsökkentette a kedvemet. A napi több helyett, heti két háromszor kívánom, de így legalább összehangolódtam a barátommal. Egyébként őt így is bármikor kívánom, ha a szexet magát nem is.

Mondjuk nekem "muszáj" szednem, mert így legalább nem kell mentőt hívni hozzám minden hónapban.

2015. febr. 9. 11:04
 13/22 anonim ***** válasza:
0%
A fogamzásgátló szépen tönkrebäsz benned mindent... javaslom a nem hormon tartalmú fogamzásgátlást.
2015. febr. 9. 11:33
 14/22 anonim ***** válasza:

A Fogamzásgátlóra azért van írva, hogy 99%, mert ha történik valami akkor ők meg írták, hogy ez nem 100% így ők teljesen mentesülnek bármilyen felelősség alól.

Az pedig, hogy kire hogyan hat, az a saját genetikájától meg mindentől függ, nem minden ember egyforma.

2015. febr. 9. 11:41
 15/22 anonim ***** válasza:

Szia!

Csak egy privát vélemény. Minden szervezet másként reagál, sokaknak nincsenek mellékhatása,sokaknak csak jó tapasztalatai vannak.Nem lehet tudni előre, hogy neked lesz-e bármi rossz tapasztalatod.

Próbáld ki 3hónapra,és ha a 3 hónap alatt nem tetszik a dolog,akkor abbahagyod és védekeztek óvszerrel.

A legfontosabb,hogy menj el vérvételre előtte,kérj rá beutalót.

2015. febr. 9. 12:52
 16/22 anonim ***** válasza:
IR/PCOS, keress rá. :)
2015. febr. 9. 13:20
 17/22 A kérdező kommentje:
Jobb petefeszek cisztam van, jovoheten megyek kontrolra vele.. Szoval mastol is lehet nem csak a tabitol
2015. febr. 9. 13:56
 18/22 anonim ***** válasza:

Ez egy mellékhatás lehet, nem kötelező.

Ha jelentkezik, tabletta váltás kell.

2015. febr. 9. 14:00
 19/22 anonim ***** válasza:
Ne általánosíts, én pl több, mint egy éve szedem és eddig pont hogy nem csökkent, hanem nőtt kicsit a libidóm. Ez nagyon egyénfüggő, majd látod, hogy belőled 'mit hoz ki' a gyógyszer. Ha kellemetlen a mellékhatása, akkor még mindig irathatsz fel másik fajtát.
2015. febr. 9. 15:01
 20/22 anonim ***** válasza:
#19es melyiket szeded? Mert én már 7-8 fajtát kipróbáltam, és mindegyiknél ugyanazt tapasztaltam, semmi kedvem a szexhez.
2015. febr. 9. 15:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!