Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a fogamzágátlótól nem lesz kedvem szexelni, akkor mi értelme?
Nekem a fogamzásgátló is, a hüvelygyűrű is rendkívül lecsökkentette a kedvemet. A napi több helyett, heti két háromszor kívánom, de így legalább összehangolódtam a barátommal. Egyébként őt így is bármikor kívánom, ha a szexet magát nem is.
Mondjuk nekem "muszáj" szednem, mert így legalább nem kell mentőt hívni hozzám minden hónapban.
A Fogamzásgátlóra azért van írva, hogy 99%, mert ha történik valami akkor ők meg írták, hogy ez nem 100% így ők teljesen mentesülnek bármilyen felelősség alól.
Az pedig, hogy kire hogyan hat, az a saját genetikájától meg mindentől függ, nem minden ember egyforma.
Szia!
Csak egy privát vélemény. Minden szervezet másként reagál, sokaknak nincsenek mellékhatása,sokaknak csak jó tapasztalatai vannak.Nem lehet tudni előre, hogy neked lesz-e bármi rossz tapasztalatod.
Próbáld ki 3hónapra,és ha a 3 hónap alatt nem tetszik a dolog,akkor abbahagyod és védekeztek óvszerrel.
A legfontosabb,hogy menj el vérvételre előtte,kérj rá beutalót.
Ez egy mellékhatás lehet, nem kötelező.
Ha jelentkezik, tabletta váltás kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!